Sibian, prins de polițiști după ce a furat bunuri și bani dintr-o locuință din Jibert

Sibian, prins de polițiști după ce a furat bunuri și bani dintr-o locuință din Jibert

Un bărbat din Sibiu a fost depistat de polițiștii din Hoghiz, după ce a intrat în curtea unei locuințe din localitatea brașoveană Jibert, de acolo în casă, de unde a sustras un dispozitiv audio şi o sumă de bani.

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras, bunuri și bani dintr-o locuință din Jibert, județul Brașov.

Oamenii legii au efectuat verificări și în scurt timp au identificat autorul.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 06 noiembrie a.c.,, în intervalul orar 11,00 – 12,00, o persoană ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea unui imobil din localitatea Jibert, jud. Brașov, iar ulterior în interiorul imobilului, de unde ar fi sustras un dispozitiv audio și o sumă de bani. În urma unui complex de activități investigativ-operative, polițiștii au identificat autorul faptei, acesta fiind un bărbat în vârstă de 42 ani din județul Sibiu,” a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, subcomisarul Alina Ivan.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat”, instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 Foto: arhiva

Alte articole:   Ministerul Sănătății: Măsurarea temperaturii este obligatorie la intrarea în instituții publice sau firme
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.