blog-logo

Fetița dispărută din Codlea a fost găsită

După ore întregi de căutări, fetița de 12 ani, Denisa Mihaela, dată dispărută a fost găsită în această noapte la București de către polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Brașov și lucrătorii secției 12 Poliție București. Din fericire, fetița nu a fost victima niciunei infracțiuni, ne-a anunțat prefectul Marian Rasaliu.

În acest moment, minora se află în custodia polițiștilor din cadrul Secției 12 Poliție Bucuruești și urmează să fie reîncredințată familiei.

Reamintim că fetița dispăruse de acasă în dimineața de 8 noiembrie și, se pare, plecase de bună voie cu un băiat despre care nu se știa nimic. În acțiunea de căutare au fost mobilizate forțe impresionante: pe lângă poliția națională, au acționat pompierii voluntari și poliția locală din Codlea.

„Vreau să le mulțumesc public tuturor celor care s-au implicat în găsirea fetiței. Felicitări pentru implicare poliției locale, poliției naționale, pompierilor, cetățenilor și voluntarilor, jandarmilor voluntari și tuturor instituțiilor mobilizate, dar mai ales acelor simpli cetățeni care au venit și au ajutat într-un număr atât de mare, dând dovadă de spirit civic”, a scris primarul Mihai Cîmpeanu pe pagina personală de Facebook.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ziua de naștere ar putea deveni zi liberă prin lege

Leave a Reply

Your email address will not be published.