blog-logo

Ce tip de atomizor pentru tigari electronice este potrivit pentru tine?

Sursa foto: https://www.voore.ro/atomizoare-tigari-electronice

Tigarile electronice sunt din ce in ce mai populare in randul tinerilor. Multi le vad ca substituent pentru tigaretele clasice, altii le folosesc pentru experienta inedita pe care o ofera, insa putini stiu sa le foloseasca corect. Varietatea mare de dispozitive si accesorii te pot baga in eroare, de acea ne-am propus sa iti usuram sarcina venind cu cateva informatii suplimentare. In randurile urmatoare ne-am propus sa dezvaluim cateva aspecte legate de atomizoarele pentru tigari electronice si mustiucurile de tigari electronice, astfel incat iti vei putea face o idee despre cum trebuie alese.

Primul lucru pe care trebuie sa il cunosti este faptul ca tigarile electronice sunt formate din patru componente principale: baterie, cartus, atomizor, mustiuc. Dispozitivele sunt variate si permit experiente diferite, unul dintre procese este Mouth to Lung- MTL – ce se aseamana cu fumatul traditional. Procedeul Direct Lung – DL – elibereaza o cantitate mai mare de vapori si necesita utilizarea de atomizoare pentru tigari electronice de tip RDA si RTA. Atomizorul si mustiucul sunt componentele ce influenteaza stilul de vapat, asa ca despre acestea vom discuta in continuare.

Alte articole:   Cutremurul din Turcia nu s-a simţit în cantonamentul echipei FC Braşov

Ce este un atomizor de tigari electronice? 

Pe piata exista doua mari categorii de atomizoare pentru tigari electronice: cleatomizoare si pentru dripping. Indiferent de tip, sarcina acestora este aceiasi: de a transforma lichidul pentru vapat in aburi. Trebuie sa stii ca de tipul atomizorului depinde modul de vapare, capacitatea de vapori formati, usurinta de alimentare, aromele si versatilitatea intregului dispozitiv. 

Tipuri diferite de atomizoare pentru vapat

In functie de modul de transferare a lichidului atomizoarele pentru tigari electronice se impart in mai multe categorii: standard, drip, tank, servesibile (RDA, RTA). Acestea au anumite particularitati si despre ele vom discuta in randurile urmatoare.

Atomizoarele standard – sunt cele simple care permit utilizatorului sa satisfaca nevoia de a vapa. Aburii formati si eliberati nu sunt in cantitati mari, nu sunt impresionante insa ofera o experienta asemanatoare fumatului. Acestea sunt dispozitivele preferate de persoanele care apreciaza procedeul simplu MTL, au rezistenta cu capacitatea de 1 Ohm si au cele mai accesibile preturi de pe piata. 

Atomizoarele Drip – ca si atomizoarele standard sunt preferate de amatorii stilului MTL. Au popularitate mai mare in randul vaperilor experimentati care doresc sa se bucure de experiente retro. Drippingul presupune picurarea lichidului in atomizor, direct din recipient. Acestea nu au nevoie de compartiment de stocare a lichidului. Conform vaperilor experimentati aromele sunt mai intense si savuroase.

Alte articole:   Închisoare cu executare pentru șoferii băuți, drogați sau fără permis care provoacă accidente mortale. Legea, aprobată de Senat

Atomizoarele Tank sunt recomandate cu precadere incepatorilor, datorita versatilitatii. Atomizoarele tank de la Voore sunt prevazute cu recipient de pastrare a lichidului si au rezistente incorporate ce permit reglarea de aburi produsa si inhalata. Fata de alte vaporizatoare pentru tigari, atomizoarele tank de la Voore sunt prevazute cu sisteme ce permit reglarea volumului de aburi formati, si de asemena intensitatea acestora nu este la fel de ridicata ca in cardul modelelor drip, de aceea asigura experiente mai usor de savurat novicilor.

Atomizoarele servisabile sunt componente performante ce reusesc sa raspunda exigentelor inalte ale vaperilor cunoscatori. Sunt dispozitive prevazute cu tank pentru lichid si aromele aferente si sunt completate de mustiucuri de tigari electronice largi ce asigura experiente unice. Aceste componente ofera un sarm aparte tigarilor electronice, permitand eliberarea unui volum mare de aburi. Componentele servisabile sunt printre cele mai versatile dintre atomizoare si ajuta la realizarea de economii importante. 

Alte articole:   Ziua de naștere ar putea deveni zi liberă prin lege

Mod de functionare 

Modul de functionare al tigarilor electrice este simplu, dar in acelasi timp complex, de aceea si descoperirea retetei perfecte poate dura ceva timp. Principiul de functionare este cel simplu, la pornire rezistenta atomizorului alimentata de baterie transforma lichidul de vapat in aburi, iar acestia sunt condusi apoi catre vaper si in exterior.

Ceea ce trebuie sa intelegi de la inceput este faptul ca exista legatura stransa intre puterea bateriei, capacitatea de incalzire a rezistentei si lichid. Dispozitivul perfect este cel care are autonomie suficienta cat sa iti satisfaca necesarul de vapare pentru o intreaga zi. Cu cat experimentezi mai mult vei observa ca si accesoriile utilizate (mustiucurile pentru tigari electronice, rezistente, sarme, bumbac) influenteaza calitatea experientei. 

In concluzie pentru a gasi tigara electronica perfecta trebuie sa experimentezi si sa tii seama de tipul bateriei, tipul atomizorului, tipul lichidului si aromele preferate. 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.