blog-logo

Probe noi, în premieră la a opta ediție a ,,Winter Corporate Games” Brașov

Probe noi, în premieră la a opta ediție a ,,Winter Corporate Games” Brașov

În perioada 31 ianuarie – 2 februarie 2020 la Brașov se va desfășura Winter Corporate Games. Cea de-a opta ediție a Jocurilor Olimpice ale Companiilor, va fi plină de evenimente în premieră națională.

Corporatiștii vor concura într-o probă de alergare montană de 9 km, cu o diferență de nivel de 800 de metri, o competiție de schi de tură și o competiție de șah, ce vor fi introduse în premieră la Brașov, în actuala ediție a competiției.

„Winter Corporate Games este cel mai mare eveniment sportiv (al companiilor, n.r.) din lume, care se desfășoară pe toate cele cinci continente, și, iată, și la Brașov, unde va fi la a opta ediție. Sunt 23 de discipline în acest an, de la schi și alergare la tubing, tir și chiar șah, avem trei sporturi în premieră națională, este un eveniment de creștere a atașamentului față de firmă, dar și un mod de a-ți cunoaște colegii de muncă altfel decât la serviciu. Firmele vor demonstra că țin la oamenii lor, că le oferă ceva în schimb și că vor să-i ajute să aibă un stil de viață activ și sănătos, dar nu în ultimul rând evenimentul este despre sport, despre prietenie, despre amuzament. Mulțumim Brașov pentru că este fost o gazdă perfectă a sporturilor de iarnă, dar și firmelor care își trimit an de an oamenii în aceste competiții și care își susțin o imagine sportivă“ , a declarat Radu Rădulescu, fondator Corporate Games Romania.

„Important este că împreună cu partenerii noștri, și în această iarnă va avea loc o ediție plină de evenimente pentru sporturile de iarnă și nu numai, la care vor participa companiile din Brașov, din țară sau din străinătate, cu echipe formate din angajații lor. Sunt competiții serioase, chiar dacă sunt dedicate amatorilor, la care sper ca brașovenii să obțină cât mai multe premii și care oferă nu numai satisfacții angajaților companiilor, ci și un spectacol pentru publicul amator de sport. Primăria sprijină evenimentele sportive indiferent din ce zonă vin, iar faptul că un astfel de eveniment are loc aici, la Brașov, este un lucru bun nu numai pentru angajații companiilor, ci și pentru oraș, care are parte de vizitatori noi și de promovare. Le urez succes și sper să fie o competiție la fel de bună ca și la edițiile anterioare“, a spus primarul George Scripcaru.

De altfel, organizatorii i-au acordat primarului, ca reprezentant al orașului, un trofeu al competiției, în semn de mulțumire pentru că Brașovul găzduiește și sprijină acest eveniment, încă din 2013.

Alte articole:   Costel Mihai propune o înființarea Direcției de Infrastructură de Sănătate în subordinea Municipalității, care să deruleze programe gratuite de sănătate pentru comunitate

Potrivit organizatorilor, la eveniment vor participa aproape toate firmele mari din Brașov, iar înscrierile se mai fac, încă, până în 15 decembrie.

La ediția de iarnă din 2019 au participat 48 de companii de la mari corporații. Cei 1.299 participanți au concurat în 14 sporturi pe parcursul celor 3 zile de concurs.

Potrivit organizatorilor, la eveniment vor participa aproape toate firmele mari din Brașov, iar înscrierile se mai fac, încă, până în 15 decembrie.

Foto: corporate-games.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate