blog-logo

Femeie din Braşov, snopită în bataie de concubinul ei

Femeie din Braşov, snopită în bataie de concubinul ei

Polițiști din cadrul Secției 2 Brașov au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat în vârstă de 48 ani, din municipiul Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că la data de 07 noiembrie a.c., în jurul orei 20.15, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul ar fi agresat-o fizic și ar fi amenintat-o pe concubina sa în vârstă de 40 ani în timp ce se aflau la domiciliul comun din municipiul Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

De asemenea, polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”violență în familie” și „amenințarea”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit I.P.J. Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Polițiştii din Braşov caută o minoră de 17 ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published.