Dublă calificare pentru CS Colțea 1920 Celta Brașov!

Dublă calificare pentru CS Colțea 1920 Celta Brașov!

Clubul Colțea 1920 Celta Brașov a reușit să se califice atât cu echipa de U17, cât și cu cea de U19, în optimile Cupei României la fotbal.

În Liga Elitelor U17, Colțea 1920 Celta Brașov a trecut de ACS Kids Tâmpa Brașov, cu scorul de 3-1, la pauză 1-1. Iar în Liga Elitelor U19, Celta a învins același adversar, cu scorul de 1-0.

La sfarsitul jocului, antrenorul echipei U17 de la CS Colțea Celta Brașov, Daniel Bona, a declarat: „Felicit jucatorii care au reușit o calificare extraordinară jucand in inferioritate din minutul 35.Toata lumea s-a daruit, s-a alergat extrem de mult si cu un om in minus am jucat de la egal cu adversarul. Felicitari inca o data jucatorilor. Sper sa ne pastram acest spirit de echipă in continuare!„.

La rândul lui, Mihai Stere, antrenorul echipei U19 de la CS Colțea Celta Brașov, a menționat: „Un meci aprig, cu faze la ambele porți ,dar dorința jucătorilor de a-si lua revanșa fata de meciul din campionat si a demonstra ca sunt mai buni a contribuit la victoria noastră.Felicitari jucătorilor care au contribuit la aceasta victorie,multumesc pe aceasta cale si jucătorilor din familia Colțea care au asistat si încurajat echipa„.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.