blog-logo

Dublă calificare pentru CS Colțea 1920 Celta Brașov!

Dublă calificare pentru CS Colțea 1920 Celta Brașov!

Clubul Colțea 1920 Celta Brașov a reușit să se califice atât cu echipa de U17, cât și cu cea de U19, în optimile Cupei României la fotbal.

În Liga Elitelor U17, Colțea 1920 Celta Brașov a trecut de ACS Kids Tâmpa Brașov, cu scorul de 3-1, la pauză 1-1. Iar în Liga Elitelor U19, Celta a învins același adversar, cu scorul de 1-0.

La sfarsitul jocului, antrenorul echipei U17 de la CS Colțea Celta Brașov, Daniel Bona, a declarat: „Felicit jucatorii care au reușit o calificare extraordinară jucand in inferioritate din minutul 35.Toata lumea s-a daruit, s-a alergat extrem de mult si cu un om in minus am jucat de la egal cu adversarul. Felicitari inca o data jucatorilor. Sper sa ne pastram acest spirit de echipă in continuare!„.

La rândul lui, Mihai Stere, antrenorul echipei U19 de la CS Colțea Celta Brașov, a menționat: „Un meci aprig, cu faze la ambele porți ,dar dorința jucătorilor de a-si lua revanșa fata de meciul din campionat si a demonstra ca sunt mai buni a contribuit la victoria noastră.Felicitari jucătorilor care au contribuit la aceasta victorie,multumesc pe aceasta cale si jucătorilor din familia Colțea care au asistat si încurajat echipa„.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.