blog-logo

„Cod Roșu” în Codlea: Poliția Locală și SVSU, în alertă generală pentru găsirea fetei dispărute

„Cod Roșu” în Codlea: Poliția  Locală și SVSU, în alertă generală pentru găsirea fetei dispărute

Primarul interimar din Codlea, Mihai Cîmpeanu, contactat de newsbv.ro, ne-a declarat că a declanșat „Cod Roșu” în municipiu, pentru găsirea fetei dispărute.

UPDATE Și jandarmii care sunt în zona municipiului Codlea s-au alăturat acțiunilor de căutare, chiar dacă nu au un ordin în acest sens. „Aceștia, din spirit civic, au reacționat la informațiile din spațiul public referitoare la minora care nu a ajuns la domiciliu, nefiind o acțiune de căutare în sens procedural, ci o reacție cetățenească de informare și ajutor, dar neavând legătura cu vreun demers legal. Dacă situația impune anumite măsuri din punct de vedere legal, cu siguranță veți fi notificați despre o eventuală acțiune la care participă resurse ale Jandarmeriei. Deocamdată nu suntem solicitați pentru un asemenea tip de intervenție”, a precizat Valentin Mirea, comandantul Grupării Mobile de Jandarmi Brașov.

Știrea inițială

Alte articole:   ÎN DIRECT Ce spune Consiliul Județean despre proiectul Sistem de Management Integrat al Deşeurilor

„L-am sunat imediat pe comandantul Poliției Locale să convoace într-o oră tot personalul la sediu. De asemenea, voluntarii de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și ei au fost convocați de urgență. În plus, l-am sunat și pe comandantul Poliției Naționale din Codlea, pentru a ne coordona acțiunile. Sper din toată inima să găsim copilul cât mai repede și să-l încredințăm familiei”, ne-a declarat Cîmpeanu.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate