blog-logo

Amenzi uriaşe date angajatorilor din Braşov, în luna octombrie

Amenzi uriaşe date angajatorilor din Braşov, în luna octombrie

Inspectoratul Teritorial de Muncă Braşov a făcut publice rezultatele controalelor ce au vizat depistarea şi sancționarea muncii nedeclarate, controale efectuate de inspectorii de muncă braşoveni în luna octombrie.

Astfel, cu ocazia desfășurării celor 168 controale au fost depistate 26 persoane care desfăşurau muncă nedeclarată pentru care  un număr de 12 angajatori au fost sanctionați cu amenzi  în valoare de 220.000 lei.

În ceea ce priveşte respectarea prevederilor, HG.905/2017 (privitor la completarea si transmiterea REVISAL) au fost efectuate un număr de 155 de controale,  în urma cărora au fost aplicate amenzi în valoare de 12.000 lei și 3 avertismente.

Pentru celelalte nereguli depistate de către inspectorii de muncă  în domeniul relațiilor de muncă, angajatorii au fost sancționați cu amenzi în valoare de 33.500 lei.

Tot în luna octombrie, în domeniul securității și sănătății în muncă,  inspectorii au efectuat 108 controale în urma cărora au fost sancționați pentru neconformitățile constatate un număr 50 de angajatori cu amenzi în valoare de 29.000 lei si 73 de avertismente, conform I.T.M. Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate