blog-logo

Un bărbat din Codlea și-a bătut soția în fața celor trei copii minori

Un bărbat din Codlea și-a bătut soția în fața celor trei copii minori

Un bărbat din Codlea este cercetat penal după ce și-a amenințat soția, apoi a luat-o la bătaie. Mai mult, nici nu a ținut cont că de față erau și cei trei copii, toți minori. Polițiștii au emis pe numele bărbatului ordin de protecție provizoriu.

Pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii cu soţia sa, bărbatul ar fi amenenințat-o cu acte de violență, apoi a trecut la fapte fără să țină cont că în încăpere se aflau și cei trei copii minori.

Femeia, în vârstă de 40 de ani, a cerut ajutorul polițiștilor, iar echipajul sosit la fața locului a emis ordin de protecție provizoriu față de bărbat.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că, la data de 5 noiembrie, în jurul orei 18.40, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții în contradictoriu, bărbatul ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o cu acte de violență pe soția sa, în vârstă de 40 ani, la aceste fapte asistând și cei trei copii minori ai săi”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, subcomisar Alina Ivan.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

Alte articole:   29 octombrie, Ziua Internațională a Internetului. Care a fost primul mesaj transmis online

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.