blog-logo

Sorin Susanu: Autorităţile au ştiut de focarul de hepatită A de la Şcoala 12, dar n-au luat măsuri

Sorin Susanu: Autorităţile au ştiut de focarul de hepatită A de la Şcoala 12, dar n-au luat măsuri

Sorin Susanu, comisar şef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor suţine faptul că instituţia pe care o reprezintă a inițiat acțiunea privind focarul de hepatită A de la Școala Gimnazială Nr. 12, din municipiul Brașov.

Sorin Susanu spune că autoritățile știau de la părinți despre problemele din unitatea de învățământ, dar nu au luat nicio măsură.

,,Întreaga acțiune de astăzi, de la Școala Gimnazială Nr. 12, a fost inițiată și declanșată de către instituția pe care o reprezint. Noi am solicitat echipe din partea DSP și am făcut acest lucru pentru că părinții ni s-au plâns că în urma numeroaselor sesizări adresate altor instituții, de câteva săptămâni, nu s-a luat nici un fel de măsură și nimeni nu a intervenit la această școală. Părinții ne-au comunicat că au făcut sesizări în diferite forme, atât către DSP, cât și către Poliție, dar, cu toate acestea, până astăzi se pare că nu s-a întâmplat absolut nimic. Am informat, astăzi, prefectul, despre întreaga situație și cunoștea în amănunt toate problemele de la mine, personal, chiar dacă precizările dânsului sunt de altă natură”, a declarat șeful CRPC Brașov, Sorin Susanu.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate