blog-logo

Mara Mareș: Președintele Klaus Iohannis este cel mai bine cotat în preferințele românilor

Mara Mareș: Președintele Klaus Iohannis este cel mai bine cotat în preferințele românilor

Deputatul PNL Mara Mareș spune că președintele Klaus Iohannis este candidatul cel mai bine cotat în sondajele de opinie „și nu ne facem probleme că lucrurile se vor schimba în ziua votului. Rămâne de văzut alături de cine va fi bătălia în cel de-al doilea tur, sondajele fiind contractorii la acest capitol”.

Șefa Tineretului Liberal spune că reprezentantul PNL este de departe cel mai puternic candidat și acest lucru se datorează performaței sale din ultimii cinci ani. Mareș spune că, chiar dacă nu a avut un Guvern cu care să colaboreze, totuși președintele Iohannis a reușit să fie un garant al democrației în România. Mai mult, de luni lucrurile s-au schimbat, când a fost instalat premerul Ludovic Orban.

Alte articole:   Final de an trist pentru Kids Tâmpa în Liga Elitelor

„Avem un guvern minoritar, monocolor, care a trecut de votul Parlamentului cu 7 sufragii mai mult de necesarul de voturi. Un guvern suplu, format din 16 ministere, cu 10 ministere mai puțin ca Guvernul Dăncilă, ceea ce arată că funcțiile nu au fost date pentru a oferi satisfacție politică unora și altora, ci pe eficiență, competență și viitoare performanță. PNL preia guvernarea într-un moment foarte delicat. Se face un audit în fiecare minister, în fiecare agentie în parte, pentru a vedea de unde ne apucăm de treabă. După cum știți, există un deficit de 2,76%, iar conform ultimelor date este de 2,6% în primele nouă luni. În ultimele trei luni, având în vedere că mai sunt foarte multe plăți de făcut și restanțe, este foarte greu să ne încadrăm în deficitul bugetar. În schimb, dorim ca proiectul de buget pentru 2020 să fie prezentat și aprobat la mijlocul lunii decembrie. În final, vreau să fac apel la brașoveni să se prezinte la urne, pentru că este important să ne exprimăm votul”, a declarat Mara Mareș.

 • Comanda: Partidul Național Liberal
 • Executat de: Sed Media SRL
 • Cod mandatar 31190005
Distribuie dacă îți place!
 1. daca nu ar fi o parvenita ca tine la conducerea pnl ,mai ca l-as mai fi votat inca odata pe Iohannis. Dar cu unii ca tine, alte cateva caricaturi de la liberalii brasoveni si nationali, mai ales fostii pdl, aleg pe orcine altcineva.

  Reply
 2. S-a trezit si beizadeaua cartofarului sa vorbeasca . Du-te la cartofi si vinde-i in piata, tolomaco. Numai de hotii suunteti in stare.

  Reply
 3. Fa, sa stii un lucru: in special din cauza uneia ca tine (plus Gorghiu, Turcan, Klaus si altii) nu voi mai vota nici PNL si nici vreun candidat din partea PNL, 50 de ani de azi inainte.
  #aceeasimizerie
  #USL

  Reply
 4. Văd că insistați cu această campanie electorală de doi bani! Oare nu are pnl -ul bani pentru un spot?

  Ce penibilă ești fată!nici nu știi…
  Santa Simplicita!
  te uiți vreodată în oglindă?? dar cu conștiința ta vorbești, o asculți?!?
  Oare nu era mai bine să îți vezi de afacerile tatălui? era mai cinstit și mai demn, așa rămâi o neocomunistă cu fițe.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.