blog-logo

VIDEO- Topul Naţional al Firmelor, ediţia a XXVI-a, la Braşov

VIDEO- Topul Naţional al Firmelor, ediţia a XXVI-a, la Braşov

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov organizează anul acesta cea de a XXVI-a ediţie a Topului Firmelor din judeţ, competiţie de marcă a societăţilor comerciale cu cele mai bune rezultate economice-financiare. Vor fi premiate rezultatele obţinute de firme ale căror manageri au dovedit că au viziune precum şi eforturile echipelor de management care au înţeles că traversarea perioadelor dificile presupune decizii curajoase, reorientare şi adaptare permanent a producţiei şi serviciilor la nevoile reale ale unei pieţe care a suferit mutaţii majore în ultimii ani.

La sfârşitul exerciţiului financiar 2018 au depus bilanţul un număr de 24.895 de societăţi comerciale.  Dintre acestea 2.611 sunt laureate.  Operatorii economici sunt din diferite sectoare de activitate: 563 din industrie, 100 din cercetare-dezvoltare şi high-tech, 768 din servicii, 879 din comerţ, 170 din construcţii şi 131 din agricultură.

Cifra de afaceri a firmelor laureate se ridică la valoarea de 8,15 miliarde de euro, profitul din exploatare la 662 de milioane de euro, iar numărul de salariaţi la 94.064.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate