Sweatshirt-ul – 3 tipuri de ținute în care îl poți integra

Când ne gândim la un sweatshirt călduros, lărguț și eventual cu un mesaj special sau cu o imagine deosebită, parcă am descrie articolul vestimentar ideal, nu-i așa? De îndată ce sezonul rece se face simțit în oraș, rafturile magazinelor încep să se aglomereze cu astfel de sweatshirt-uri în culori diverse, cu inscripții deosebite și accesorii menite să le facă și mai ușor de purtat.

Fiind piese foarte versatile, hanoracele, cu sau fără glugă, pot fi purtate în aproape orice combinație vestimentară, contribuind la crearea unor outfit-uri cool și foarte actuale. Dacă stăm să ne gândim detaliat la acest aspect, al compunerii unor ținute moderne cu ajutorul sweatshirt-urilor, putem spune că, practic, singura ținută în care acestea nu s-ar integra ar fi cea office. Sau…

3 idei de ținute create cu ajutorul sweatshirt-ului

Fie că vorbim despre un hanorac cu glugă sau de unul fără, despre unul foarte larg, cu mâneci oversize sau de unul ceva mai cambrat, fiecare își poate găsi perfect locul într-o ținută extrem de comodă, foarte chic și actuală. Iată câteva exemple:

  1. Super casual sweatshirt outfit
Alte articole:   8 august 2020: Doar 32 de persoane infectate cu coronavirus la Brașov, în ultimele 24 de ore

Ieși cu prietenii în oraș într-o zi de toamnă sau te-ai trezit târziu dimineața și nu ai timp să îți calci cămașa pentru birou? Scoate din dulap sweatshirt-ul tău preferat (ideal într-o culoare neutră, însă nu este obligatoriu), asortează-l cu o pereche confortabilă de blugi de tip boyfriend și încalță perechea preferată de adidași sau botine negre fără toc. Ținuta este gata cât ai clipi!

Transferă toate lucrurile necesare din geantă într-un rucsac comfy și gata outfit-ul. Recomandare: părul ar fi de preferat să fie prins într-un coc relaxat.

  1. Leather trousers + sweatshirt = cool outfit

Pantalonii negri de piele sunt arma secretă din garderoba oricărei femei. Putând fi asortați cu orice tip de bluză, aceștia pun în evidență, de asemenea, picioarele sculptate. Există combinații total nereușite cu o astfel de piesă vestimentară, mai ales atunci când și în partea de sus a ținutei se optează tot pentru piele. Alegând un sweatshirt confortabil nu ai cum însă să dai greș în conceperea outfit-ului. Dat fiind faptul că pantalonii sunt negri, poți alege un hanorac gri sau roșu pentru a-i pune în evidență sau poți crea o ținută all black, alegând un sweatshirt black.

Alte articole:   VIDEO Orban bagă în carantină autostrada Comarnic - Brașov

Dacă este foarte frig afară, poți pune pe tine o geacă de blugi sau un palton mai lung, iar în picioare poți purta absolut orice: de la teniși și adidași, până la botine cu sau fără toc.

  1. Sweatshirtul pentru concert – integrat în ținute nonconformiste

Indiferent dacă hanoracul cu sau fără glugă pe care l-ai purtat ultima oară la concert are ceva imprimat pe el, nu te feri să îl integrezi în ținutele zilnice. Și ce dacă este vorba despre un sweatshirt despre România, pe care l-ai purtat ca să te mândrești cu țara ta în fața artistului tău străin favorit? Și ce dacă pe hanorac sunt imprimate versurile preferate dintr-una din piesele sale? Aceste hanorace pot contura ținute cu adevărat nonconformite, mai ales dacă alegi să le porți cu o geacă multicoloră sau chiar cu una cu motive tradiționale. Variantele sunt multiple, trebuie doar să nu îți îngrădești imaginația.

Alte articole:   Primarul din Sânpetru, test pozitiv la infecția cu coronavirus

Iar dacă această ultimă ținută ți-a dat câteva idei despre texte sau imagini cu ajutorul cărora ți-ai putea personaliza sweatshirt-ul, alege o firmă specializată, care dispune de aparatura necesară pentru a face cele mai precise imprimări. Alege RUVIX nu doar pentru toate acestea, ci și pentru faptul că ruvixii îți vor susține orice idee, oricât de trăsnită ar fi ea!

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate