Șase ponturi pentru o petrecere în pijamale absolut memorabilă

Foto: https://unsplash.com/photos/dAMvcGb8Vog

Te gândești să petreci o seară inedită alături de prietenii tăi? Ce zici dacă organizezi pentru ei o petrecere în pijamale, așa cum ai văzut în filmele americane. Cu siguranță vă veți distra pe cinste, veți râde și veți avea parte de cele mai frumoase momente împreună. Așa că dacă te-am convins, iată care sunt recomandările noastre, pentru ca petrecerea ta în pijamale să fie una memorabilă!

Alege o tematică

Dacă vrei să organizezi o petrecere în pijamale, ai nevoie neapărat și de o tematică pentru eveniment, care să le stârnească entuziasmul invitaților. Avantajul este acela că poți alege dintr-o gamă variată de opțiuni, de la teme inspirate din filmele preferate, până la benzi desenate, seriale sau chiar diverse sărbători. Poți decora dormitorul cu o lenjerie personalizată, poți alege decorațiuni diverse pentru draperii, baloane și evident, pahare și farfurii cu modele.  

Alte articole:   VIDEO Mărturiile emoționante ale bolnavilor vindecați de coronavirus

Pregătește lista de invitați

După ce ai ales o tematică, va trebui să te gândești și la lista de invitați. Vezi cât spațiu ai la dispoziție și câte persoane ar putea rămâne la tine peste noapte. Abia apoi poți să te gândești pe cine să chemi la petrecere! Încearcă să alegi persoane alături de care te simți bine și care știu să se distreze cu adevărat.

Gândește-te la un meniu

De la o petrecere în pijamale nu trebuie să lipsească gustările, pentru că la un moment dat cu siguranță o să vi se facă foame. Pe lângă covrigei, ciocolată, înghețată, popcorn și alte dulciuri, poți să comanzi și niște burgeri sau pizza. Acum există o mulțime de aplicații de catering care livrează pizza în București, Constanța, Cluj și în multe alte orașe mari din țară.

Alte articole:   Predealul trebuie declarat zonă liberă de PNL. Ne-au nenorocit!

Alege câteva activități

O petrecere în pijamale are neapărat nevoie de jocuri și de activități de grup, așa că poți în lua în calcul mai multe opțiuni. Spre exemplu poți organiza o sesiune de poker sau orice alt joc de cărți, sau îi poți provoca pe prietenii tăi la o rundă de karaoke. Printre jocurile clasice se mai numără și „Adevăr sau Provocare” sau mima! Iar dacă petrecerea în pijamale va fi dedicată doar fetelor, atunci o sesiune de machiaj și o prezentare de modă pot fi incluse de asemenea pe lista activităților.

Pregătește o listă de filme

S-ar putea ca prietenii tăi să nu mai aibă îndeajuns de multă energie pentru karaoke sau pentru restul activităților pe care le-ai pregătit, așa că nu ar strica să iei în calcul și o listă de filme. Eventual, poți selecta câteva filme horror, care vor menține o stare de suspans.

Alte articole:   Ministrul Sănătăţii: Turiştii şi navetiştii sunt printre cei mai expuşi la infectarea cu noul coronavirus

Asigură tot confortul

Pentru o petrecere în pijamale, vei avea nevoie cu siguranță de mai multe perne și pături pufoase, astfel încât prietenii tăi să se bucure de tot confortul. De asemenea, poți lua în calcul și o saltea gonflabilă, în cazul în care nu ai un pat sau o canapea mai mare.

Dacă vei ține cont de recomandările noastre, vei avea parte cu siguranță de o petrecere cool, la care prietenii tăi se vor distra pe cinste. Nu îi uita să îi surprinzi cu mici cadouri și să organizezi și o ședință foto de grup, pentru a rămâne cu o amintire frumoasă după acest eveniment.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate