blog-logo

S-au reluat lucrările la sălile de sport din Codlea. Avertisment dur pentru drumari

S-au reluat lucrările la sălile de sport din Codlea. Avertisment dur pentru drumari

Viceprimarul cu atribuții de primar din municipiul Codlea, Mihai Cîmpeanu, a anunțat zilele trecute, într-o conferință de presă, că a semnat contractul pentru reluarea execuției celor două săli de sport, lucrări abandonate de constructori.

Fiecare sală de sport costă în jur de 1,1 milioane de lei, iar termenul de execuție este de cel mult 6 luni de la semnarea contractului, a precizat edilul.

Tot pentru dezvoltarea infrastructurii sportive, la ultima ședința a Consiliului Local Codlea s-au alocat fondurile necesare pentru construirea unei nocturne pe stadionul municipal și pentru refacerea tribunelor, pentru omologarea terenlui în Liga 4.

În altă ordine de idei, în prezent se lucrează la Parcul Colorm și Parcul cu Soare, pentru fiecare alocându-se circa 800.000 de lei, „iar un proiect important pentru codleni, pentru părinți, este școala de pe strada Horia nr. 5, fostul Liceu Forestier, unde construim 13 săli de clasă, cu toate dotările, cu sală de sport modernă și dependințele necesare. Practic, vorbim de o nouă șocală, de care se vor bucura elevii școlii generale nr.3, care fac cursuri după amiază, iar părinții de mulți ani ne solicită aceste investiții în infrastrucutura școlară”.

Avertisment dur pentru drumari

„Fac apel către executanți și către constructori. Lumea, pe bună dreptate, îmi reproșează faptul că nu se văd înaintări foarte mari pe șantiere. Avem contracte, grafice, și vom intra cu penalități. Până la sfârșitul anului, toate străzile începute la capitolul reparații trebuie finalizate, pentru că nu vrem să fim în șantier când vine anotimpul rece”, a mai delcarat Cîmpeanu.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Pâinea şi produsele de panificaţie nu reprezintă un vector de transmitere a coronavirusului

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate