blog-logo

Polițist brașovean, reclamat că i-a luat abuziv actele unui șofer și a plecat cu ele!

Polițist brașovean, reclamat că i-a luat abuziv actele unui șofer și a plecat cu ele!

Caz incredibil petrecut astăzi în centrul Brașovului. Un bărbat domiciliat în localitatea Hălchiu spune că a fost victima unui polițist îmbrăcat în uniformă, în timp ce se afla la volanul unei mașini marca Ford Tranzit.

Iată ce povestește omul: „La data de 06.11.2019, în jurul orei 7.45, mă deplasam cu autoutilitara marca Ford pe strada George Baritiu din Brasov. Traficul era aglomerat, astfel ca in zona s-a produs un blocaj. La un moment dat in timp ce stationam in trafic asteptand sa continui deplasarea, am auzit o lovitura puternica in geamul lateral al masinii. M-am intors cu fata spre geamul lateral si am vazut un domn politist, imbracat in uniforma, care era extrem de nervos, si care tipa sa deschid geamul. Am deschis geamul si sub injurii si intimidari precum si cuvinte greu de reprodus mi-a solicitat actele personale si talonul masinii. In timp ce pregateam actele mi-a spus ca am oglinda avariata si sa ii prezint autorizatia de reparatie. I-am spus ca nu am autorizatie pentru ca evenimentul respectiv s-a produs cu o zi inainte in santierul in care lucrez, si voi face demersurile pentru obtinerea autorizatiei”.

Ce a urmat pare un episod de pe vremea milițienilor.

Alte articole:   Cod galben de ninsori și vânt în județul Brașov, până miercuri seara

Fara sa stiu initial ca dl. politist nu se afla in misiune, acesta fiind doar un participant la trafic, aceasta constatare am facut-o dupa ce am purtat discutiile cu acesta, i-am dat permisul de conducere, iar in momentul in care am vrut sa ii inmanez talonul acesta mi l-a smuls efectiv din mana adresandu-mi injurii. Intre timp am observant ca dl. politist isi lasese in drum masina personala, un BMW de culoare alba,, si abia atunci mi-am dat seama ca sunt victima unui abuz si l-am intrebat daca este constient ca dansul savarseste un  abuz, insa acesta mi-a raspuns ca «il doare-n…» si ca pot sa ii fac plangere penala ca nu il intereseaza. Mentionez ca s-a prezentat ca fiind «Balan» de la politie. Mi-a spus sa ma prezint in 10 minute la tamponari, dupa care, cu actele mele, s-a urcat in masina civila marca BMW cu nr (….) si a plecat. M-am deplasat la locul de munca unde eram asteptat de seful meu, caruia i-am relatat evenimentul intamplat, precum si faptul ca actele masinii au fost ridicate. Seful meu a spus ca in atare situatie este imp0sibil sa circulam cu masina si m-a indrumat sa merg la politie sa incerc recuperarea actelor mele precum si cele ale masinii. M-am deplasat la Politie sa fac sesizarea acestor fapte, insa intre timp societatea proprietara a masinii a luat legatura cu un avocat, in incercarea de a ne ajuta sa recuperam actele masinii”.

Reprezentanții Poliției ne-au declarat că: „Sesizarea la care faceti referire a fost înregistrată la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov astazi, 06 noiembrie 2019. Pentru clarificarea intregii stări de fapt, s-au demarat verificări prin structura de control intern a unității, urmând ca la finalizarea acestora sa se dispună măsurile legale care se impun”.

Distribuie dacă îți place!
  1. Nea Sebi ar fi frumos ca mai departe sa ne tii la curent cu mersul anchetei.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate