blog-logo

Caravana Zilele Filmului Românesc by TIFF, aduce proiecții speciale la Brașov

Caravana Zilele Filmului Românesc by TIFF, aduce proiecții speciale la Brașov

Caravana Zilele Filmului Românesc by TIFF aduce la Brașov, cele mai importante lansări ale anului, pe 11 și 12 noiembrie. Pe lângă filmele românești în premieră vor fi și invitați speciali, la Hub Creativ Visssual.

Caravana Zilele Filmului Românesc vă aduce patru dintre cele mai importante lansări ale anului: Arest, Parking, Heidi și Monștri.

Invitații serii de luni 11 noiembrie, vor fi actorul Iulian Postelnicu, care va sta de vorbă cu publicul, la ora 18.00, despre pelicula Arest, iar de la ora 20:30, la proiecția Monștri, va fi prezent actorul Cristi Popa.

Actorul Mihai Smarandache și regizorul Tudor Giurgiu, vor fi prezenți marți, 12 noiembrie, ora 20:30, la proiecția filmului Parking.

Program Zilele Filmului Românesc by TIFF

Luni, 11 noiembrie

  • 18.00 – Arest, r. Andrei Cohn  | În prezența actorului Iulian Postelnicu
Alte articole:   Se schimbă etichetele pentru clasa energetică a electrocasnicelor

Cu: Alexandru Papadopol, Iulian Postelnicu

În august 1983, arhitectul Dinu Neagu este, împreună cu soția și cei doi copii, pe o plajă de nudiști din apropierea unei zone industriale. Dintr-o mașină coboară doi securiști, care îl iau la București pentru o declarație despre care nu-i oferă prea multe detalii. Filmul continuă în arestul miliției, unde Neagu este închis în aceeași cameră cu Vali, deținut de drept comun, folosit ca torționar de către securitate în schimbul unor favoruri. Lucrurile capătă o întorsătură din ce în ce mai absurdă de la o zi la alta.

  •  20.30 – Monștri, r. Marius Olteanu

Cu: Judith State, Cristian Popa, Șerban Pavlu, Dorina Lazăr și Alex Potocean

Filmul prezintă o zi, posibil ultima, din viaţa unui cuplu. Dana şi Arthur se află în fața celei mai importante decizii. Ea caută confirmări. El caută companie. Împart același pat de ani buni, dar de ceva vreme nu par să mai meargă pe același drum. Care sunt șansele de supraviețuire ale unei relații alimentate de compromisuri și presiuni sociale? Lipsa de asumare și probleme de comunicare pot distruge căsnicii, dar iubirea nu naște monștri.

Alte articole:   28 februarie: 2.830 cazuri noi de infecții cu coronavirus. 108 la Brașov

Premiul publicului din partea publicației Tagesspiegel, Forum, Berlin 2019; Marele Premiu la Festivalul Internațional de Film de la Sofia; Premiul Zilele Filmului Românesc pentru Debut la TIFF

Marți, 12 noiembrie

  • 18.00 – Heidi, r. Cătălin Mitulescu

cu: Gheorghe Visu, Cătălina Mihai, Bogdan Dumitrache, Florin Zamfirescu, Maria Popistașu

Agentului principal Mihai Vișoiu, aflat în pragul pensionării, i se dă misiunea să caute în zona pe care o ştie de o viaţă două fete care trebuie să depună mărturie într-un proces ce implică trafic de persoane şi crima organizată. Una dintre ele este de negăsit, dar Heidi, o moldoveancă de la munte, îi cade în mână destul de repede. Greul însă abia acum începe, când nea Mișu trebuie să-şi depăşească toate limitele ca să o convingă să colaboreze cu poliţia. 

  • 20.30 – Parking, r. Tudor Giurgiu | În prezența actorului Mihai Smarandache și a regizorului Tudor Giurgiu
Alte articole:   Ziua Universității Transilvania Brașov, marcată printr-o serie de evenimente

Cu: Mihai Smarandache, Belén Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo

Adrian, un poet din Sângeorz-Băi, emigrează ilegal în Spania anului 2002. Odată ajuns în Cordoba, viața lui se transformă într-o aventură complicată, pendulând între imposibila poveste de dragoste cu o cântăreață spaniolă și dorul de casă. Călătoria lui în căutarea marii iubiri se va transforma într-o poveste surprinzătoare, sensibilă și plină de provocări.

Biletele pot fi cumpărate în avans, de pe Eventbook.ro, și de la Visssual, înainte de proiecție.

Caravana Zilele Filmului Românesc by TIFF este organizată de Transilvania Film, cu sprijinul Băncii Transilvania.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate