Ultimul cadou al Guvernului Dăncilă pentru Brașov

Ultimul cadou al Guvernului Dăncilă pentru Brașov

Viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, a semnat astăzi, 4 noiembrie, 31 de contracte de finanţare cu fonduri nerambursabile, prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, pentru proiecte care vizează sprijinirea dezvoltării durabile în 19 judeţe din România.

Proiectele vor fi implementate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (în calitate de lider de parteneriat) şi de autorităţile locale (în calitate de parteneri). 16 dintre aceste proiecte urmăresc investiţii în educaţie, 8 vizează reabilitarea, dotarea şi modernizarea mai multor unităţi sanitare, iar 7 proiecte au în vedere dezvoltarea şi reabilitarea infrastructurii rutiere şi crearea de zone verzi şi de agrement.

Valoarea finanţării nerambursabile a celor 31 de proiecte este de 569.366.162 lei şi vizează obiective din Bucureşti şi judeţele Prahova, Galaţi, Mureş, Cluj, Giurgiu, Olt, Satu-Mare, Hunedoara, Buzău, Constanţa, Dâmboviţa, Arad, Iaşi, Sibiu, Braşov, Gorj, Tulcea şi Vrancea.

Pentru județul Brașov a fost semnat contractul pentru dotarea cu aparatură medicală a Ambulatoriului Integrat al Spitalului Clinc Județean de urgență Brașov, a confirmat pentru newsbv.ro deparatamentul de comunicare al MDRAP. Valoarea contractului este de aproximativ 11 miliane de lei.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Se simplifică procedurile pentru înscrierea în cadrul programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.