blog-logo

Primarul interimar din Predeal a pierdut procesul cu PNL

Primarul interimar din Predeal a pierdut procesul cu PNL

Primarul interimar al stațiunii Predeal, Sebastian Fleșieru, a pierdut în prima instanță procesul intentat Partidului Național Liberal, care i-a retras sprijinul politic și l-a dat afară din partid. Mai mult, l-a obligat să plătească PNL și cheltuieli de judecată.

Scandalul din administrația publică de la Predeal continuă cu un nou episod, la instanță de această dată, unde primarul interimar Sebastian Fleșieru se judecă cu PNL ca să rămână pe post, după ce i s-a retras sprijinul politic.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV Primarul din Predeal, amendă penală pentru că a fost prins băut la volan

Iată ce au decis magistrații: „Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Fleşieru Sebastian Constantin, prin reprezentant convenţional- avocat Vătavu Valeriu-, în contradictoriu cu pârâţii Partidul Naţional Liberal- Filiala Braşov- , reprezentat legal de preşedinte, reprezentat convenţional de avocat Diaconu Pamela, şi Partidul Naţional Liberal, reprezentat legal de preşedinte, reprezentat convenţional de Societatea Civilă de Avocaţi Pelinari şi Pelinari. Obligă reclamantul să achite pârâtului Partidul Naţional Liberal- Filiala Braşov- suma de 1.500, cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocaţial”.

Sentința nu este definitivă și poate fi consteată în apel, în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de exercitare a căii de atac urmând a fi înregistrată la Tribunalul Braşov .

Alte articole:   Salvamont Brașov, dotat cu un defibrilator modern
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate