Foştii proprietari Delaco, după extinderea brandului Cartofisserie, lansează MA Pizza şi Ceaun Restaurant

Foştii proprietari Delaco, după extinderea brandului Cartofisserie, lansează MA Pizza şi Ceaun Restaurant

Foştii proprietari Delaco, frații Tudor și Dragoș Comăniciu, care au preluat recent centrul comercial Magnolia Center din Brașov și și-au extins afacerea cu cartofi prăjiți, lansată în 2006, dar menținută până recent doar la nivel local, în Brașov, intră acum și pe nișa de restaurante și pizzerii.

Ei au semnat actele pentru lansarea firmei MA Pizza și Ceaun Restaurant. Frații Comăniciu sunt foștii proprietari ai companiei Delaco, unul dintre principalii furnizori de produse lactate pentru marile rețele de magazine din România, afacere vândută de aceștia în 2010 grupului francez Bongrain cu circa 10 milioane euro.

Cei doi frați dețin în Brașov 2 restaurante sub brandul Cartofisserie, în care meniul fast-food este bazat în principal pe cartofi prăjiți. Afacerea a fost lansată în 2006, dar întreruptă temporar, fiind relansată ulterior. În 2015, averea familiei Comăniciu era estimată la 17-19 milioane euro, potrivit profit-ro.

Alte articole:   VIDEO Reacțiile celor implicați în scandalul de la Liceul „George Moroianu” Săcele, acolo unde un profesor a bătut un elev
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap