blog-logo

Conferința Tech Flow, dedicată comunității IT, va fi organizată pentru prima dată în Brașov

Conferința Tech Flow, dedicată comunității IT, va fi organizată pentru prima dată în Brașov

Prima ediție a conferinței Tech Flow în Brașov va avea loc luna aceasta. Unii dintre cei mai buni traineri din domeniu vor vorbi despre tehnologiile momentului și îți vor prezenta cele mai interesante provocări și tendințe din IT.

Conferința Tech Flowcare va avea loc la data de 20 noiembrie, între 5.00 PM – 9:00 PM, la Kronwell Hotel – îți va oferi răspunsuri și idei inovatoare prin intermediul speakerilor, specialiști cu o vastă experiență în domeniu, care vor prezenta exemple teoretice și practice, vor susține sesiuni live de coding și vor schimba idei într-un mediu dedicat.

Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate tech din Brașov, înregistrarea gratuită putând fi facută aici.

Printre cei care vor urca pe scena Tech Flow Brașov se numără George Anghelache, Head of Agile Transformation în cadrul Endava, care lucrează îndeaproape cu unele dintre cele mai mari companii, sprijinindu-le în proiectarea și implementarea proiectelor de Large Scale Distributed Agile.

Alte articole:   Lidl va reduce oferta de carne din magazine și ne vrea vegetarieni

De-a lungul carierei sale de peste 20 de ani, George a configurat sau optimizat livrarea a peste 100 de implementări Agile, oferind consultanță și formare în această arie. În cadrul evenimentului, acesta va prezenta modalitățile de stabilire a unui ciclu de producție care să se concentreze pe creșterea capacității de reacție a clienților, reducerea timpilor de lansare a produselor și serviciilor pe piață și implementarea unui feedback mai rapid la schimbări.

Andrei Stoica, Consultant Testare la Endava, este un susținător înfocat al calității în orice proiect în care se implică. Un excelent inginer în domeniul automatizării testelor, Andrei găsește soluții pentru orice problemă tehnică și are ca principal obiectiv furnizarea de framework-uri rapide și fiabile pentru automatizarea testelor, în Java și JavaScript.

Alte articole:   Cutremur cu magnitudinea de 4,5 în judeţul Buzău, luni dimineaţa

În cadrul Tech Flow, Andrei va vorbi despre renunțarea la abordarea clasică pentru automatizarea testelor, respectiv implementarea unei practici moderne, adaptată domeniului alert pe care îl presupune dezvoltarea de software în prezent. Sesiunea susținută de Andrei Stoica va conține atât exemple teoretice, cât și practice.

Laurențiu Spilcă, Consultant Dezvoltare, este un development leader și trainer dedicat în cadrul Endava, unde conduce dezvoltarea unui proiect pe piața financiară a țărilor nordice europene. Cu peste nouă ani de experiență, Laurențiu consideră importantă nu doar furnizarea de software de înaltă calitate, ci și împărtășirea cunoștințelor pentru a-i ajuta pe alții să se dezvolte în domeniu, drept pentru care creează și predă cursuri legate de tehnologiile Java.

Alte articole:   România trimite salvatori în Turcia. Zece români au cerut sprijin pentru repatriere

La Tech Flow, el va discuta despre legăturile dintre o arhitectură curată și dezvoltarea într-un mediu orchestrat într-un sistem Kubernetes, realizând, de asemenea, o trecere în revistă a principalelor bune practici și modele negative din acest segment, oferind exemple concrete.

Evenimentul este organizat de compania Endava, unul dintre cei mai importanți angajatori din România, care a deschis un centru și la Brașov, în acest an. Pe plan local, compania își propune să susțină membrii comunității software încă din primii ani de facultate și până la construirea unor cariere internaționale de succes.

Endava avea 5.573 de angajați în martie 2019 în birourile sale din America de Nord, Europa de Vest și în centrele de livrare din România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.