Invitație la plantare: 100 de puieți, sădiți în Parcul de pe strada Hărmanului

Invitație la plantare: 100 de puieți, sădiți în Parcul de pe strada Hărmanului

Brașovenii sunt invitați, sâmbătă, 2 noiembrie 2019, la o plantare de puieți, în Parcul de pe strada Hărmanului. Peste 100 de voluntari s-au înscris deja, iar numărul doritorilor poate fi completat.

Membrii Clubului Interact Kronstadt așteaptă brașovenii să se alăture acțiunii de plantare, ce se va desfășura sâmbătă, 2 noiembrie 2019, de la ora 10.00, în Parcul de pe strada Hărmanului situat lângă Autogara 3 din Brașov.

Clubul, care este format din tineri adolescenți cu vârste cuprinse între 12-18 ani dorește să dea startul unei alarme serioase în ceea ce privește mediul înconjurător.

În urma a toate evenimentele nefericite care privesc natura și pădurile care reprezintă plămânii acestei planete, echipa Interact Kronstadt a decis să spună STOP și să dea startul schimbării.

Astfel, în a doua jumătate a vacanței de vară a pus în mișcare proiectul “Interact Routine” care a fost realizat prin desfășurarea a 3 petreceri caritabile unde s-a strâns suma de 7.000 de lei.

Cu acești bani, s-au achiziționat 100 de copaci de talie înaltă din specia Scoruș. Un singur astfel de puiet costă 60 lei, suma folosită fiind 6.000 de lei.

„În ceea ce privește voluntarii, noi am făcut apel la toți elevii școlilor din Brașov și am distribuit pe toate platformele de social media anunțul care îi cheamă pe toți sa fie alături de noi pentru schimbare. Ne dorim să nu fie doar o plantare, ci o zi care îi va inspira și pe alții, care va porni o mișcare în ceea ce privește protecția și conservarea mediul înconjurător. Noi sperăm la un număr de peste 200 de voluntari, 100 dintre ei care și-au confirmat deja prezența într-un formular online creat de noi”, spun organizatorii.

De asemenea, organizatorii speră ca această acțiune să inspire mai ales noile generați, de tineri și copii, care au fost foarte încântați de proiect și care au spus că vor fi alături în această schimbare deoarece este planeta lor, unde vor trăi în viitor, iar ei vor o planetă curată și sănătoasă.

„Așteptăm cât mai mulți susținători și orice persoană care dorește sa facă parte din schimbare este binevenită! Chiar dacă este doar un pas mic acum, încet – încet vom ajunge la pași și mai mari. Așa cum am învățat, schimbarea pleacă din propriul exemplu”, mai precizează organizatorii

Proiectul este realizat în parteneriat cu Regia Pădurilor Kronstadt, Rotary Brașov Kronstadt și Rotaract Corona.

Alte articole:   Tragedie la Voila! Tânăr mort electrocutat!

La acțiune vor participa și membrii din cluburile Rotary Club Brașov, Rotaract Kronstadt, Interact Brașov și mulți voluntari.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.