Corona joacă în week-end, în deplasare, la Baia Mare

Corona joacă în week-end, în deplasare, la Baia Mare

După o pauză competiţională, handbalistele Coronei încep în acest week-end, o serie de jocuri foarte grele, în deplasare cu Baia Mare, pe teren propriu cu CSM Bucureşti, iar apoi au de disputat dubla cu Gloria Bistriţa şi, între cele două jocuri, un alt meci de campionat cu CSM Slobozia.

Având în vedere importanţa partidelor atât în economia clasamentului intern cât şi în ceea ce priveşte calificarea în grupele Cupei EHF, antrenorul Ion Crăciun îşi doreşte înainte de toate să aibă jucătoarele apte de efort.

„Am pregătit această perioadă cum am putut mai bine. Este important însă, ca dincolo de aspectul tehnico tactic, să reuşim să le menţinem pe fete cu un tonus bun, să reuşim să le recuperăm bine pentru a aborda aceste partide cu cea mai bună formulă de echipă, în funcţie de ceea ce se întâmplă în teren. Începem să simţim presiune pentru că ne dorim cu toţţi să obţinem multe, însă acest lucru se întâmplă la toate echipele, nu doar la Corona”.

Despre jocul de sâmbătă, de la ora 11.00, de la Baia Mare, tehnicianul Coronei a spus că se aşşteaptă să fie un meci greu, echipa lui Costică Buceschi având la rândul ei ambiţii mari pentru acest sezon.

„Jucăm pe terenul unei echipe care a făcut meciuri bune şi care poate pune probleme. Trebuie să intrăm foarte mobilizaţi şi concentraţi pentru că este important să aducem puncte de afară. Am studiat adversarul, la nivel teoretic ştim ce trebuie să facem, acum sperăm ca şi fetele să aplice în teren, ceea ce le spunem de pe margine”.

După jocul cu Baia Mare, Corona va juca miercuri, de la ora 18.30, p teren propriu cu CSM Bucureşti.

Alte articole:   Viceprimarul Costel Mihai cere autorităților să verifice staţia de asfalt are funcționează fără aviz
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate