blog-logo

Cumplit! Victima decedată sub valul de pământ a fost decapitată de cupa excavatorului

Cumplit! Victima decedată sub valul de pământ a fost decapitată de cupa excavatorului

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov a fost alertat să intervină pentru acordarea primului ajutor în cazul a două persoane prinse sub un mal de pământ pe str. Zaharia Stancu, în spate la Fan Curier.

UPDATE 2 Poliția a confirmat faptul că victima declarată decedată a fost decapitată de cupa excavatorului care săpa pentru a înlătura pământul care o acoperise. S-a deschis un soar de cercetare penală, la Parchetul de pe lângă Judecatoria Brașov, dar nu se poate spune dacă persoana respectivă mai era în viață în acel moment.

UPDATE 1 A doua persoana este decedată, din pacate. „Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Brașov au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de muncă pe un șantier amplasat pe raza municipiului Brașov. Două persoane au fost rănite, una dintre acestea fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, iar cea de-a doua persoană a decedat. Cu privire la acest caz au fost anunțați procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov și reprezentanți ai Inspectoratul Teritorial de Muncă. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii evenimentului”, a precizat agent de poliție Nadia Olaru

Alte articole:   CFR a emis ordinul de reconstrucție a podului feroviar de la Budila, de pe linia Brașov - Întorsura Buzăului

Știrea inițială

„Se deplaseaza containerul multirisc, o autoscara, 1 echipaj de descarcerare, 1 autospeciala cu apa si spuma, 2 ambulante. Se pare ca o persoana este inconstienta, acoperita de pământ, iar alta este îngropata parțial. interventia este dificila, trebuie stabilizat malul de pamant, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maior Ciprian Sfreja.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate