blog-logo

În Dacia… se bate bine!

În Dacia… se bate bine!

Anchetă internă a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov la Centrul de Plasament Dacia, după ce un minor de 14 a fost agresat de o angajată a instituției, care l-ar fi lovit cu un obiect contondent în mai multe zone ale corpului.

Potrivit martorilor minori, angajata centrului l-a bătut pe copil până când a început să sângereze. Aceasta a încercat să treacă totul sub tăcere și l-a amenințat pe copil că primește o bătaie soră cu moartea dacă va povesti cuiva ce a pățit. Minorul nu a făcut-o, dar colegii acestuia au povestit unor prieteni ce s-a întâmplat, iar agresiunea a devenit publică.

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov a deschis o anchetă în acest caz și ne-a transmis ce măsuri au fost luate:

  • –         Cazul a fost sesizat către organele de poliție, acestea urmând a face cercetările care le revin potrivit competențelor;
  • –          Angajatei în cauză i-a fost suspendat contractul de muncă, aceasta făcând în continuare obiectul unei cercetări interne în vederea luării tuturor măsurilor legale care se impun;
  • –          Copilul față de care a avut loc agresiunea a fost inclus într-un program de consiliere specific acestei situații.
Alte articole:   Consilierii județeni au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru 4 drumuri finanțabile prin Programul Anghel Saligny

Inspectoratul Județean de Poliție Brașov a reacționat prompt în urma sesizării Aociației pentru Siguranță Urbană și Mediere. Atât tânărul cât și martorii au fost audiați. Victima, I.G, a fost prezentată pentru evaluarea leziunilor, la serviciului de medicină legală Brașov.

PE ACEEAȘI TEMĂ:

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.