FOTO- Victimele din Colectiv, comemorate la 4 ani de la tragedie şi la Braşov

FOTO- Victimele din Colectiv, comemorate la 4 ani de la tragedie şi la Braşov

Zeci de braşoveni au ieşit, în această seară, în centrul oraşului pentru a comemora victimele tragediei din clubul Colectiv.

Oamenii s-au strâns în faţa Prefecturii şi în Piaţa Sfatului, unde au aprins lumânări şi au cântat acompaniaţi de o chitară.

Peste 30 de persoane au vrut să aducă un omagiu zecilor de tineri care şi-au pierdut vieţile mult prea devreme în noaptea de 30 octombrie 2015.

În acea seară, 64 de tineri au murit în club, în timpul unui concert susţinut de Trupa Goodbye to Gravity. Un incendiu de proporţii a mistuit clădirea în care victimele au ales să petreacă. Focul a fost declanşat de artificiile date în incinta clubului.

Printre victime s-au aflat, din păcate, şi doi braşoveni.

Alexandra Rădulescu – Sandy, așa cum o numeau prietenii, le zâmbește de acum dintr-o lume mai bună în care nu există durere, nici întristare, nici suspin. Avea 26 de ani și era din Brașov. Ziua mergea la facultate, iar seara lucra în clubul Colectiv.
Deși a fost rănită grav în incendiu, mulți au fost cei care au sperat ca Sandy se va face bine.

Liviu Zaharescu, un tânăr din Braşov, care lucra ca fotograf pentru o publicaţie online de muzică rock. Absolvise Facultatea de Marketing a Academiei de Studii Economice Bucureşti. Lucra, din 2010, ca fotograf de concerte pentru publicaţia online Let’s Rock România.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. #coruptiaucide
    #nuuitamnuiertam
    #europaleti

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.