blog-logo

Ce obiecte, cărți de identitate, paşapoarte pierdute în autobuzele RATBV îşi aşteaptă proprietarii

Ce obiecte, cărți de identitate, paşapoarte pierdute în autobuzele RATBV îşi aşteaptă proprietarii

Bunurile ce au fost pierdute în ultima perioadă în autobuzele și troleibuzele RATBV S.A. pot fi recuperate, în aceste zile, de la Biroul de obiecte pierdute al companiei de transport public local.

Conducerea RATBV anunță că începând de astăzi, 29 octombrie, până joi, 31 octombrie, ora 16:00, bunurile pierdute în ultima perioadă în autobuzele și troleibuzele care circulă pe raza municipiului Brașov pot fi ridicate de la sediul RATBV S.A., de pe strada Hărmanului nr. 49 – Serviciul Relații Clienți.

„Bunurile vor fi returnate doar după ce ne asigurăm că persoana care revendică un bun este proprietarul acestuia. De asemenea, au fost găsite următoarele cărți de identitate: L.V. Nicolae, Z.D. Ioana, M.A. Gabriela, L. Adina, N. Valeria, C. Cornel. Card de sănătate: B. Melinda. Pașaport: S.M. Georgiana, Buletin de identitate: C.M.Terezia și Livret militar: S. Mihai, precizează reprezentanții Regiei.

Toate obiectele le puteți vedea AICI.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Toanchină îi cere lui Iohannis să nu mai fie spectator și să aducă la normalitate guvernarea pe care a impus-o

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate