blog-logo

La exerciții, autoritățile stau bine! Dacă e un anunț de bombă pe bune, mai bine ne încolonăm către cimitir…

La exerciții, autoritățile stau bine! Dacă e un anunț de bombă pe bune, mai bine ne încolonăm către cimitir…

Super acțiune, zilele trecute, cu toate forțele posibile și imposibile la un exercițiu în care ar fi căzut un elicopter. Presa a fost informată „operativ” care e situația victimelor, cum se intervine etc. Întâmplarea face ca, la câteva zile, respectiv duminică seară, un supărat a sunat la telefon și a anunțat că a pus bombe la parchete și la spital.

No, când te joci de-a evenimentele e una, când apare o amenințare reală, e alta. Penibilul situației survine în contextul în care apelul cu amenințarea cu bombe a venit la ora 17.30, conform unor surse, pentru că oficial toți tac de nu se mai opresc, că doar de-aia sunt bugetari și bugetofagi și primesc salariile pe care le primesc, opinia publică, prin intermediul presei, a aflat după câteva ore!

Alte articole:   SR Brașov, victorie spectaculoasă în ultimul amical!

Nimeni, nici la ora 21.00, când redactăm aceste rânduri, nu a confirmat sau a infirmat, că ar mai exista vreun pericol. Pe de altă parte, toate instituțiile statului s-au precipitat în a se spăla pe mâini ca responsabilitate în a avertiza populația de existența unui pericol în zonă.

Mai mult, se vorbește despre existența unui Cod Roșu, sau un fel de convocare de Cod Roșu în rândul personalului unor instituții. Oficial, nimic transmis către opinia publică…

Mai mult, când ziariștii au cerut informații despre acest subiect, răspunsurile au fost halucinante: jandarmii nu sunt implicați în evenimentul de la spital, purtătorul de cuvânt de la spitalul judetean: „Nu este o bombă, ci a fost un telefon dat de o persoană” (păi si ce ati fi vrut deșteptilor, să detoneze una ca sa credeti ca e pe bune????), iar Poliția ne spune că „Informațiile solicitate de către dumneavoastră sunt competența DIICOT Brașov”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate