blog-logo

Accident grav pe centura Brașovului, la Hanul Domnesc VIDEO

Accident grav pe centura Brașovului, la Hanul Domnesc VIDEO

Un accident grav a avut loc azi-noapte, pe centura ocolitoare a municipiului Brașov, la Hanul Domnesc din Săcele.

Mai multe echipaje SMURD, descarcerarea și Poliția au ajuns la locul unde un autoturism înmatriculat în Dîmbovița a rupt parapeții și a zburat de pe carosabil într-o râpâ, probabil din cauza vitezei mari cu care șoferul a intrat într-o curbă.

Un conducător auto, în vârstă de 24 ani, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit un cap de pod, ulterior s-a precipitat de la o înălțime de aproximativ 3 metri. În urma impactului a rezultat o victimă, pasager în autovehicul, un bărbat în vârstă de 20 ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.71 mg\l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maior Ciprian Sfreja, a precizat că victima era constientă, politraumatizatp, transportata la spital de un echipaj SMURD. Celelalte persoane au refuzat transportul la spital.
La fata locului s-au deplasat 2 echipaje SMURD , o ambulanta si o autospeciala cu apa si spuma

Alte articole:   "Romance", un spectacol extraordinar de balet neoclasic, pe scena Operei Braşov 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.