Mic dejun cu Mark Wiens, youtuber Nr. 1 la nivel global pe #Food & #Travel, la Cabana SKV Postăvarul

Mic dejun cu Mark Wiens, youtuber Nr. 1 la nivel global pe #Food & #Travel, la Cabana SKV Postăvarul

Mark Wiens este considerat cel mai expresiv vlogger de food & travel din lume. Și asta nu o spun eu, ca reporter, poate subiectiv după întâlnirea cu el. Este suficient să te uiți la câteva dintre clipurile lui și vei înțelege imediat de ce. (P.S. – Ai mare grijă să fii deja mâncat!)

Mark este căsătorit cu o thailandeză (și el jumătate tailandez, jumătate american) și s-a stabilit în Bangkok, unde are și staff-ul tehnic care prelucrază și montează imaginile pe care le trimite din toate coluțurile lumii. Mark a documentat pe canalul lui de Youtube tot ce are mai bun și mai gustos capitala Thailandei, iar după succesul incredibil pe care l=a avut, și-a început aventurile sale culinare și de călătorii în toată lumea.

Zilele acestea a ajuns în România. Primul popas făcut după ce a aterizat la București a fost Piața Sfatului, unde a făcut cunoștință cu aerul medieval al clădirilor și avut primul contact cu mâncarea românească. De aici, spre seara, a mers în Poiana Brașov, la un hotel de patru stele, iar apoi, însoțit de soție și băiețel, a avut parte de o cină tradițională, într-o ambianță de poveste, la Stână.

Dimineața, ne-am întâlnit la micul dejun. Și nu oriunde, ci la altitudinea de 1604 metri, la Cabana SKV Postăvarul, unde l-a așteptat familia Truetsch. El, după o cursă de mountain bike cu bicicleta electrică pe Drumul Roșu.

Alte articole:   Ministrul Muncii: ,,Cer inspectorilor şefi ai ITM să iasă din locurile comode în care stau cu aer condiţionat şi să meargă în teren''

După ce și-a tras sufletul, am avut răgaz să vorbim câteva minute, până a înălțat drona să filmeze spectacolul cromatic al toamnei de la înălțimea Vârfului Postăvarul.

„Am reușit să văd Centrul Istoric al Brașovului. Clădirile sunt minunate, au o arhitectură deosebită. La fel, mâncarea m-a impresionat. – Ce anume ți-a plăcut în mod deosebit? – Ăăăă, Cum le spune? Miții – Micii. Da, da. Apoi, seara am mâncat o tocană de cerb cu polenta tradițională- Mămăliguță. Da, da. Foarte gustos totul”…

Calin Ile, Nassim AR și Cristian Tudor îl însoțesc pe renumitul vlogger pe tot parcursul vizitei sale prin România. La Brașov, gazda a fost consilierul local Cristian Macedonschi, care s-a remarcat prin demersurile pe care le face pentru a promova turismul local.

„Mi-am luat rămas bun de la el și l-am invitat sa revină la noi ca mai am extrem de multe locuri frumoase pe care sa i le arat și nu am apucat. Când va posta vidoclipul de prezentare a României, vrem să facem o lansare publică, poate în Piața Sfatului, pentru a ne bucura cu toții că reușim să facem cunoscute frumusețile Brașovului în întreaga lume. Milioane de followeri vor urmări experiențele lui Mark Wiens din România și sunt convins ca va atrage multi turisti din toata lumea in urmatoarea perioada”, crede Macedonschi.

De la Brașov a plecat în inima Transilvaniei la Malancrav și Sibiu, iar din Transilvania merge la Dealul Mare pentru a degusta vinul românesc.

Alte articole:   COD PORTOCALIU de vreme severă imediată, la Brașov!

În Delta Dunarii il asteapta echipa ospitaliera de la Green Village Resort sa-i arate frumusetiile unice ale Deltei Dunarii, combinate cu delicatesele culinare traditionale din zona.

Bucurestiul îi va oferi vloggerului experiența urbana românească.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.