Castor salvat dintr-un canal deversor, la Rotbav (Foto)

Castor salvat dintr-un canal deversor, la Rotbav (Foto)

Un castor a fost salvat după ce a rămas blocat într-un canal colector din Rotbav. Animalul a fost scos în condiţii de siguranţă de o echipă de la Asociația Milioane de Prieteni.

Potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a asociației, niște trecători au fost cei care au văzut castorul prins în canal. Aceștia au sunat la 112, iar pompierii SMURD au cerut ajutorul reprezentanților asociației.

O echipă de la Asociația Milioane de Prieteni s-a deplasat la fața locului, unde, după o muncă titanică au reușit să elibereze castorul.

În urmă cu o două săptămâni, un al exemplar a rămas blocat în același canal.

„Un castor a rămas blocat ieri (joi-n.r.) în același canal deversor din care a fost scos un alt castor în urmă cu două săptămâni. Povestea s-a repetat și de această dată. Câțiva trecători au fost alertați de zgomotele castorului. Au sunat pe numărul de urgență 112 și pompierii SMURD ne-au solicitat sprijinul și de această dată. Colegii noștri au intervenit de urgență și după o muncă titanică au reușit să elibereze bietul animal rămas captiv”, au precizat reprezentanții AMP.

Castorul a fost eliberat în sălbăticie.

Foto: facebook.com/asociatia.milioanedeprieteni

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Medierea în România este deficitară și acest lucru ne dăunează
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.