George Buhnici pleacă de la Pro TV

George Buhnici pleacă de la Pro TV

După 15 ani, brașoveanul George Buhnici încheie colaborarea cu postul Pro TV. Sâmbătă, 26 octombrie, el va prezenta ultima ediţie a emisiunii „iLikeIT“.

El și-a anunțat plecarea de la trustul din Pache Protopopescu,explicând decizia pe contul său de Facebook:.

„Când am creat emisiunea, acum 8 ani, mi-am propus să o transform în primul show digital, care să ajungă la public oriunde s-ar afla. E o hotărâre pe care o cântăresc de mult timp. Da, am ales să fac pasul înainte. Nu este niciun scandal, nicio mare supărare. Sunt doar vremurile care se schimbă, iar eu aleg să evoluez și să îmi urmăresc comunitatea oriunde vrea să mă urmărească, pe orice ecran. Așa că dă subscribe pe orice platformă cu @gbuhnici, @cavaleriaro și @casebune.ro, dacă vrei să ții pasul cu noutățile din internet, tehnologie și mai mult”, a precizat prezentatorul.

La scurt timp după informațiile apărute în presă postul Pro TV a trimis un comunicat oficial.

“Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la PRO TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Știrile PRO TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigație cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde și să facă o știre bună pentru ora 19. Câteva dintre cele mai periculoase, emoționante și spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici și le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă și mai recunoscător pentru șansa de a crea un show de tehnologie și internet care a fost prima opțiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea «iLikeIT» se încheie pentru mine!”, a spus George Buhnici, conform unui comunicat stirileprotv.ro.

Potrivit informaţiilor apărute în presă, nu doar moderatorul emisiunii “iLikeIT” părăseşte marea familie a trustului, ci şi Marian Andrei, coprezentatorul său.

Alte articole:   COD PORTOCALIU de vreme severă imediată, la Brașov!

Proiectul de televiziune “iLikeIT” nu va fi scos din grila de la Pro TV, ci va continua cu un alt prezentator.

 

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.