Nereguli GRAVE descoperite de polițiștii brașoveni, în trafic

Nereguli GRAVE descoperite de polițiștii brașoveni, în trafic

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Brașov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 46 ani, care a condus un autovehicul pe str. Stadionului din mun. Brașov, jud. Brașov în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.70 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Procedându-se la verificarea documentelor personale și ale autovehiculului condus în baza de date a Poliției Române, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice după ce, la aceeași dată, în jurul orei 02.00, acesta a fost depistat conducând același autovehicul sub influența băuturilor alcoolice pe raza județului Covasna.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

  • Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unor dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”,” punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „furt în scop de folosință”.

În fapt, la data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 25 ani din loc. Sâmbăta de Sus, jud. Brașov, care conducea un autoturism pe DJ 104 , pe raza localității Recea.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, cadrele de poliție au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere.

La aceeași dată, în jurul orei 12.30, polițiștii au depistat în trafic o tânără, în vârstă de 25 ani, care conducea un moped pe raza loc. Recea, fără ca acesta să fie înregistrat. Procedându-se la verificarea documentelor, polițiștii au stabilit faptul că tânără nu posedă permis de conducere, iar mopedul condus de către aceasta se află în posesia sa, fără consimțământul proprietarului.

Cercetările sunt continuate în cadrul a două dosare penale, instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

  • La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 16 ani, care conducea un motociclu pe str. Panduri din orașul Râșnov, jud. Brașov.

Cu ocazia verificărilor efectuate, cadrele de poliție au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

  • Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rupea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „falsul material în înscrisuri” și „uzul de fals”.

În fapt, la data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 26 ani, care conducea un autovehicul pe DN13, pe raza localității Rupea Gară, jud. Brașov.

Procedându-se la verificarea documentelor personale și ale autovehiculului condus, tânărul a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile din Italia, iar în urma examinării acestuia, polițiștii au constatat faptul că elementele de siguranță nu corespund cu cele ale permiselor emise de către autoritățile din statul respectiv, existând suspiciunea că ar fi fals. Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, cadrele de poliție au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

  • La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Victoria au efectuat semnal regulamentar de oprire unui bărbat, care conducea un motociclu pe str. Piața Parcului din orașul Victoria.

Conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor agenților de poliție, acesta continuându-și deplasarea.

Polițiștii au procedat la urmărirea motociclului, cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei în funcțiune. La un moment dat, conducătorul auto a oprit, a abandonat vehiculul și a fugit într-o direcție necunoscută, reușind să se sustragă controlului.

În urma verificărilor efectuate, cadrele de poliție au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat, în vârstă de 28 ani din orașul Victoria, constatând, totodată, că bărbatul nu deține permis de conducere.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finallizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.