blog-logo

Minoră din Braşov dispărută de acasă, găsită de poliţişti

Minoră din Braşov dispărută de acasă, găsită de poliţişti

La data de 18 octombrie, în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați de către tatăl unei minore, în vârstă de 16 ani din localitatea Ungra, judeţul Brașov, cu privire la faptul că fiica sa a plecat de la internatul școlii unde este elevă la data de 18 octombrie, în jurul orei 14.00, fără a ajunge la domiciliul său.

Minora a fost dată în consemn național, iar la data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 13.30, aceasta a fost depistată la Vama Borș, judeţul Bihor.

În urma activităților efectuate de către polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Făgăraș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, cu sprijinul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, Serviciului de Investigații Criminale Bihor, Serviciului de Investigații Criminale Hunedoara, Serviciului de Investigații Criminale Alba și Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, minora a fost adusă la domiciliu unde a fost încredințată familiei, potrivit I.P.J. Braşov.

Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada cât a fost plecată de la domiciliu.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.