blog-logo

Atenție șoferi! De astăzi se închide complet traficul rutier, pe un tronson din strada Nicolae Titulescu

Atenție șoferi! De astăzi se închide complet traficul rutier, pe un tronson din strada Nicolae Titulescu

Compania Apa Brașov începe de astăzi, lucrările de modernizare a rețelelor de apă la tronsonul I, cuprins între strada Dorobanţilor şi strada N. D. Cocea. Reprezentanții companiei anunță că traficul rutier va fi suspendat timp de aproape două săptămâni pe un tronson din strada Nicolae Titulescu.

Marți, 22 octombrie 2019, vor începe lucrările de modernizare a rețelelor de apă la tronsonul I, cuprins între strada Dorobanţilor şi strada N. D. Cocea.

Traficul rutier va fi interzis complet pe această porțiune de stradă din 22 octombrie până în data de 03 noiembrie 2019.

Pentru informarea conducătorilor auto care au intenția să se deplaseze spre strada Nicolae Titulescu, au fost montate 2 panouri de presemnalizare pe bulevardul 15 Noiembrie și unul pe strada Castanilor.

Alte articole:   Legea consumatorului vulnerabil, promulgată de Klaus Iohannis. Ce ajutoare prevede și de când se aplică

Circulația va fi posibilă pe străzile:

  • N. Titulescu, între Castanilor și Dorobanților
  • Dorobanților – Română – N.D. Cocea – N. Titulescu/15 Noiembrie.

Pentru cei care au intenția să se deplaseze dinspre Calea Bucuresti, traficul auto va fi presemnalizat pe C. București în zona cunoscută cu numele de ”3 alimentare”.

Circulația va fi posibilă pe strada N. Titulescu, între Calea București si N.D. Cocea și poate fi continuată pe N.D. Cocea – Păun Pincio – Dorobanților – 15 Noiembrie.

Accesul pe str. N. Titulescu în zona Castanilor-Dorobanților nu va fi posibil decât dinspre centrul orașului sau dinspre Castanilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov