blog-logo

Dacă vrei să te simţi special de Revelion, atunci alegi Serenity Resort!

Dacă vrei să te simţi special de Revelion, atunci alegi Serenity Resort!

Odată cu deschiderea Resortului Serenity, Brașovul se bucură de un plus de valoare și imagine. Serenity a pregătit o serie de evenimente care propun oaspeților o experiență remarcabilă. Începând de la construcție și facilități până la spațiul exterior amenajat, locația a încercat să se diferențieze de ceea ce există azi în domeniul ospitalier.

Grădina exterioară este o splendoare datorită numeroaselor specii deosebite de arbori (Cedru Deodara, Araucaria, bonsai, seceri japonezi, brazi argintii, PinusNigra, Pinus Silvestris, Taxus Baccata, Chemanciparis) aduse din Italia sau de pe meleagurile românești. Probabil nu mai durează mult până și cei peste 100 de mesteceni plantați vor contribui la acest peisaj mirific.

Alte articole:   Bacalaureat 2022. Când încep înscrierile și ce documente sunt necesare 

De curând, în cadrul locației a fost amenajată “Aleea lui Brâncuși”, șase sculpturi reinterpretate de maestrul Petrică Buhnici, acestea conduc către pontonul de pe marginea lacului cu lebede negre (zărite de curând) și pești.

Fine dining pentru masa de Revelion

Sala de evenimente cu o suprafață generoasă va găzdui iarna aceasta petrecerea de Revelion. Locația ne surprinde cu un meniu distins, exclusivist. O gustare cu Saint-Jacques, caviar și langustină gratinată sună cu adevărat apetisant. Meniul nu se oprește să epateze prin preparatul cu pește – duet de calcan și lup de mare la cuptor și un preparat principal cu Wagyu tras în unt cu trufe – vită japoneză de cea mai înaltă calitate.

Alte articole:   Unde sunt rastelurile pentru biciclete în Brașov? De ce școlile nu sunt dotate cu așa ceva?

Era de așteptat ca open barul să fie la înălțime: 7 crame de vin, 4 sortimente de bere (germană de asemenea), whisky, vodka, gin și alte tării din portofoliul premium.

Put on your dancing shoes!

Programul artistic va da culoare serii magice dintre ani. Vinylcoverband din Cluj, Ciro de Luca și Cătălin Doinaș & Adina Roșca vor fi acolo acoperind repertorii pentru toate gusturile.

Trecerea dintre ani va fi marcată de artificii și alte momente care rămân surpriză. Dacă v-am făcut curioși puteți afla mai multe detalii la 0720 072 831 sau office@serenityresort.ro

Stați în legătură cu Serenity prin pagina de Facebook – Serenity Resort.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.