blog-logo

Amenzi de mii de lei după o razie a polițiștilor în magazinele, dar și pe drumurile din Bod, Feldioara şi Rotbav

Amenzi de mii de lei după o razie a polițiștilor în magazinele, dar și pe drumurile din Bod, Feldioara şi Rotbav

O razie făcută de polițiștii de ordine publică și cei rutieri, la unităţile de alimentaţie publică, dar și pe străzile din Bod, Feldioara şi Rotbav s-a lăsat cu zeci de amenzi, dar și cu bani confiscați.

Acțiunea, care s-a desfășurat vineri, între orele 17.00 şi 22.30, a vizat combaterea ilegalităţilor rutiere dar și combaterea comerțului ilicit.

„Pe linie economico-financiară, polițiștii au efectuat şase verificări, iar ca urmare a neregulilor constatate, au aplicat patru sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 8.000 lei. Totodată, a fost confiscată suma de aproximativ 500 lei, reprezentând bani rezultați din vânzarea de produse alimentare, care nu au fost fiscalizați pe casa de marcat”, a informat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, subcomisar Alina-Maria Ivan.

În cadrul acțiunii au fost verificate 43 de autovehicule și au fost legitimate 18 persoane.

Alte articole:   Elevii ar putea renunța la mască la orele de sport, în anumite condiții. Ce spun medicii

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, dintre care şapte, în valoare de aproximativ 600 lei, la Legea 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și cinci, în valoare de 1.200 lei, la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Foto: arhiva/botosaneanul.ro

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate