blog-logo

EXCLUSIV- O persoană a decedat, iar aproximativ 750 au fost victime ale violenţei domestice, în judeţul Braşov

EXCLUSIV- O persoană a decedat, iar aproximativ 750 au fost victime ale violenţei domestice, în judeţul Braşov

Cazurile de violență domestică au devenit o obișnuință în buletinele de știri zilnice. La solicitarea newsbv.ro, Inspectoratul Județean de Poliție Brașov ne-a furnizat statisticile referitoare la violența domestică. În cele ce urmează, vă prezentăm o radiografie a societății brașovene în primele șase luni ale anului.

În primul semestru al anului 2019, în judeţul Braşov, au fost înregistrate 749 cazuri de violență în familie dintre care 495 în mediul urban, iar 254 în mediul rural.

În perioada menţionată a fost înregistrat un singur caz grav de violență soldat cu decesul persoanei.

În 148 de situaţii au fost agresați minori, numărul victimelor de sex feminin este de 568, iar cel al persoanelor de sex masculin agresate este de 98.

În total au fost emise 183 de ordine de protecție, iar 37 dintre acestea au fost încălcate. Drept urmare au fost dispuse măsuri preventive privative de libertate și întocmite dosare de cercetare penală, soluțiile fiind date prin unitatea de parchet competentă, potrivit informaţiilor furnizate de I.P.J. Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Arafat: Valul 4 poate fi prevenit dacă avem mai multe persoane vaccinate. Să ignorăm sfaturile „divelor” de la TV

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate