blog-logo

Braconier prins în flagrant de polițiști

Braconier prins în flagrant de polițiști

Polițiști din cadrul Serviciului, Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase Brașov și de la Serviciul de Investigații Criminale Brașov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Alba, au surprins, în flagrant, un bărbat în vârstă de 42 ani din comina Vulcan, în timp ce era la vânătoare, fără a deține permis de vânătoare și fără a fi înscris în autorizația de vânătoare colectivă.

Acesta era însoțit la braconaj de șapte câini de vânătoare, folosiți la goana vânatului.

„Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză, a încălcat pedeapsa complementară dispusă printr-o sentință penală de către Judecătoria Brașov, în sensul că a organizat și participat la activități de vânătoare, cu cetățeni străini, pe fondul de vânătoare Alba, acesta nefiind posesor de permis de vânătoare”, precizează polițiștii.

În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au efectuat vineri două percheziții domiciliare la locuințele acestuia, în urma cărora au fost identificate și ridicate două trofee de cerb comun, trei trofee de cerb lopătar, un trofeu de mistreț și un pat de pușcă.

Alte articole:   Echipa Arggo Consulting din Brașov creează aplicații flexibile de business pe propria platformă Arggo BPM

Bărbatul a fost arestat pentru 24 de ore și dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, acesta fiind cercetat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, pentru săvârșirea infracțiunilor de „neexecutarea sancțiunilor penale” și „braconaj – vânătoarea practicată de persoane care nu posedă permis de vânătoare”.

Foto: Arhivă

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.