blog-logo

Prefectul Marian Rasaliu cere Primăriei montarea de parapeți din beton între Brașov și Cristian

Prefectul Marian Rasaliu cere Primăriei montarea de parapeți din beton între Brașov și Cristian

Prefectul Marian Rasaliu a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că pe tronsonul DN 73, Brașov-Pitești, există o porțiune de 3,8 km de la ieșire Brașov spre Cristian, care este foarte circulată și foarte periculoasă, unde s-au întămplat foarte multe accidente extrem de grave.

2,8 km din acest tronson aparține municipiului Brașov, ca administrare, respectiv zona cu patru benzi de circulație, restul aparține CNAIR.

„Circulația fiind foarte intensă, ar trebui montați parapeți din beton, pe acea porțiune, de către Primărie, în colaborare cu CNAIR. Permiteți-mi și o glumă, după ce se dă dl. primar jos de pe acoperiș, să meargă pe această porțiune, pentru că este foarte periculoasă. Avem exemplu zona de pe DN11, Brașov și Hărman, unde s-au montat separatoare de sens. Am solicitat o analiză. Rezultatul este foarte bun, în sensul că în această zonă nu au mai fost accidente grave din ianuarie 2018. Înainte erau adevărate tragedii. La sfârșitul lui 2017, de exemplu, a fost un accident cu patru persoane, printre care un copil. După ce s-au montat separatoare de sens, au fost doar tamponări ușoare. La fel, cu CNAIR, am montat separatoare de sens la Codlea, Pe Dealul Câinelui, unde de asemenea nu au mai fost accidente grave. Sunt convins că vom colabora foarte bine cu dl. primar George Scripcaru și CNAIR și să montăm separatoare de sens pe porțiunea Brașov – Cristian”, a declarat prefectul Marian Rasaliu.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Incidența în municipiul Brașov este de 3,51 la mia de locuitori. Situația în restul județului

Leave a Reply

Your email address will not be published.