Pistă pentru pasionații de acrobații pe bicicletă (dirt park) sub Tâmpa

Pistă pentru pasionații de acrobații pe bicicletă (dirt park) sub Tâmpa

Locul de joacă de pe Aleea Tiberiu Brediceanu a fost extins cu o pistă dedicată pasionaților de acrobații pe bicicletă (dirt park), de către Asociația Club Sportiv NH Bike, cu sprijinul primăriei.

Lucrările au început în luna august, au fost sponsorizate de asociație și realizate de Trail Bros SRL, iar pista, construită din pământ, a fost deschisă ieri seară, în prezența primarului George Scripcaru.

„Cred că este un exemplu bun, care poate fi preluat și de alte structuri asociative sau grupuri de prieteni care pot să vină cu propuneri, iar noi sprijinim asemenea inițiative. Este un exemplu de bună-practică, se adresează unei categorii speciale de tineri care pot utiliza acest loc pentru a-și demonstra calitățile acrobatice și pasiunea pentru bicicletă, și în acest fel răspundem unor necesități pe care ei le au. Am găsit această soluție împreună cu asociația NH Bike, care s-a ocupat de acest proiect împreună cu primăria, și cred că am făcut o treabă bună aici, care poate fi extinsă sau completată cu alte lucruri. Dacă vom avea un feed-back bun, putem să extindem acest proiect fie aici, fie în alte locuri din oraș. Suntem pe Aleea de Sub Tâmpa, un loc foarte liniștit și plăcut, unde brașovenii se pot plimba, pot face sport și mișcare. Această locație se încadrează perfect pentru astfel de activități, pentru că avem pădure, locuri de joacă, terenurile de baschet și de tenis pe care le-am reabilitat și modernizat recent, există aparate de street-work-out, iar copiii se pot juca, bunicii se pot plimba, iar cei care au nevoie de adrenalină, iată, și-o pot consuma aici. Îi invit pe toți aici, pentru că este foarte fain“, le-a transmis primarul George Scripcaru brașovenilor.

Pista are două trasee, unul de începători și unul pentru nivel intermediar și avansat, șapte rampe pentru sărituri și, potrivit reprezentanților ASC NH Bike, în acest moment este unul dintre cele mai avansate locuri de acest gen din România.

Alte articole:   A început testarea națională anti-COVID. Când vom afla câţi români au fost infectaţi

video credit: Răzvan Săcui

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.