Peste 1600 de locuri de muncă pentru absolvenți, disponibile la Brașov

Peste 1600 de locuri de muncă pentru absolvenți, disponibile la Brașov

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brașov organizează, astăzi, „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”. 73 de agenți economici sunt prezenți la Casa Armatei și au disponibile 1.665 de locuri de muncă.

Dintre acestea, 96 de locuri sunt pentru persoanele cu studii superioare, iar 1.569 sunt pentru cei cu studii medii și persoane fără calificare.

Peroanele interesate își pot găsi joburi în mai multe domenii. Locurile de muncă acoperă o paletă de 246 de meserii (41 pentru studii superioare și 201 pentru sudii medii).

Printre meseriile pe care le pot alege cei prezenți pa bursa locurilor de muncă se numără: agent vânzări, analist calitate, contabil, controlor calitate, economist, farmacist etc., pentru cetățenii cu studii superioare. Pentru brașovenii cu studii medii agenții economici oferă joburi precum: agent de asigurări, agent de pază, agent vânzări, coafeză, cofetar, cameristă, bucătar etc.

Pentru informații suplimentare cei interesați se pot adresa reprezentanțiilor AJOFM Brașov.

Alte articole:   Iluminatul festiv de sărbători va fi aprins în Făgăraș pe 1 Decembrie, odată cu sărbătorirea Zilei Naționale a României
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap