Cea mai provocatoare tabără internațională de muzică, Dracula’s Bran Castle Songwriting Camp, la Castelul Bran

Cea mai provocatoare tabără internațională de muzică, Dracula’s Bran Castle Songwriting Camp, la Castelul Bran

Dracula’s Bran Castle Songwriting Camp by DeMoga Music reunește în luna octombrie autori și artiști de pe trei continente, pentru a compune muzică noaptea, după apus, în cele cinci studiouri de înregistrări amplasate în interiorul plin de istorie al castelului Bran.

Între 21 și 25 octombrie, zidurile Castelului Bran vor răsuna de note muzicale compuse de autori și artiști premiați internațional, în cadrul celei mai mari tabere internaționale de muzică.

Tabăra este organizată în parteneriat cu Ultra Music, Tik Tok si Kiss FM și reprezintă o experiență unică, marcată de vampiri și muzică nouă, totul într-o atmosferă regală surprinsă în premieră în România.

Peste 30 de producători și songwriteri vor compune muzică în cele cinci studiouri muzicale complet echipate, amenajate în camerele castelului vechi de peste 600 de ani.

Experiența creativă va fi și ea supusă regulilor legendei, activitatea începând doar după apusul soarelui, când Dracula se trezește și deschide portile castelului pentru face loc creației. Povestea se încheie dimineața, la răsărit, când lumina începe să acapareze încaperile castelului.

Printre cei peste 20 de autori străini prezenți în camp se numără;

  • Damon Sharpe – creatorul celebrului hit semnat de Jennifer Lopez, “Love Don’t Cost A Thing”, Kylie Minogue, Ariana Grande si Alesso;
  • Khaled Rohaim – autor nominalizat la premiile Grammy, care a compus pentru artiști ca: Rihanna, Ariana Grande, Zayn, R3hab, Icona Pop și mulți alții;
  • Artistul australian Amfa Rose, LRS – au compus pentru Jennifer Lopez, Ozuna, Pitbull;
  • Carl Lehmann – a compus pentru Panic! At The Disco, Lyam Payne și Why Don't We?;
  • Faux Delorean (Bali & Robin) –  Rita Ora, Chris Brown, Icona Pop, Elliphant, Benjamin Ingrosso, Zara Larsson, Koda, Madison Love, Pell, Kim Viera)
  • Martin Rene (Megan Trainor, Snoop Dog, Ozuna)
Alte articole:   Ministrul Finanțelor a anunțat cu cât se măresc pensiile

Din tabără nu vor lipsi artiști, songwriteri și producători români de top.

Toți creatorii de muzică au șansa de a veni în Dracula’s Bran Castle Songwriting Camp. Tot ce trebuie să facă este să participe la concursul organizat de Fanta Portogroaza, și să își înscrie demo-ul pe chatbot-ul de pe pagina de Facebook Fanta. „

„Dacă sunetul are #hitflavour si ne convinge că meriți să compui cu autori de top, ne vedem la Bran!”, spun organizatorii

Conceptul taberei este creat de Marius Moga, sub umbrela DeMoga Music și se bazează pe renumita legendă a contelui Dracula, care, la fel ca și muzica, dăinuie veșnic.

Totul este transpus în cuvinte printr-o poveste fantastica nemuritoare scrisă de către scenarista Ana Maria Lembrau, cu aportul actorului Alexandru Nagy.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.