Volei: CSU Brașov începe campionatul la Arad

Volei: CSU Brașov începe campionatul la Arad

Campionatul 2019-2020 la volei masculin liga A2, seria de Vest, va începe pentru echipa brașoveană în data de 19 octombrie 2019, cu deplasare la CS Pro-Volei Arad.

Baietii antrenati de Marius Tig, ajutat de antrenorul-jucator Bogdan Preda, au reusit sezonul trecut sa se califice la turneu semifinal, unde au ratat calificarea la turneul de promovare la doar un punct diferență, reușind să învinga echipa din Arad, dar si sa faca un meci frumos cu echipa gazda a turneului, ACS Volei Club 2015 Zalău, pierzand dupa 5 seturi.

Obiectivul ca in fiecare an este promovarea tinerilor brasoveni de la echipa LPS-CSS Brasov la echipa de seniori pentru a capata experienta, dar si egalarea performantei reusite sezonul trecut.

In prezent, lotul are urmatoarea componenta: Nițu Andrei, Bulmez Gabriel, Stoica Mihail(venit de la CSM Gloria Buzau) – coordonator, Kozma Ferenc (venit de la Volei Monte Canto-Italia), Petrache Gabriel, Marinescu Petre – extrema, Preda Bogdan(venit de la VCM Piatra Neamt), Braic Silviu(venit de la CS „U” Cluj), Balhaceanu Andrei Bacioi Eugen, Damian Radu – centru, Albu Giani – libero la care se adauga Bruja Radu, Chirilescu Ovidiu si Bogdan – care au terminat junioratul la LPS-CSS Brasov si Chirilescu Razvan, Bâliș Roberth, Ștefan Alexandru, Ghiorghita Andrei, Reit Bogdan – jucatori cu dubla legitimare. Antrenor principal Țig Marius, Antrenor secund Preda Bogdan – ambii profesori la Liceul cu Program Sportiv din Brasov.

Alte articole:   Peste 1.400 de contestații la BAC, în județul Brașov. La ce materie au fost depuse cele mai multe
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.