VIDEO Cum vrea Consiliul Județean Brașov să reducă birocrația

VIDEO Cum vrea Consiliul Județean Brașov să reducă birocrația

În perioada 6 septembrie 2019- 5 martie 2022 județul Brașov, în calitate de beneficiar, implementează proiectul intitulat „Îmbunătățirea procesului decizional și reducerea birocrației la nivelul Consiliului Județean Brașov”.

Proiectul este implementat în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov. Scopul lui este creșterea performanței administrației publice din județul nostru în domeniul planificării strategice.

Prin implementarea proiectului se așteaptă: o Strategie de Dezvoltare a Județului Brașov 2021-2030 corelată cu planurile strategice de dezvoltare locale și sectoriale și un Plan de Măsuri pentru implementarea Strategiei de Dezvoltare bazat pe criterii de prioritizare a investițiilor, documente ce vor fi elaborate de ADDJB.

O soluție informatică (portal web, arhivare electronică, captură documente, fluxuri de lucru cu documente, registratură electronică și management arhivă fizică de documente) care va furniza digital fluxurile de lucru de bază din cadrul Consiliului Județean.

Arhiva cu documente ce are valoare operațională în prezent va fi transferată în mediul digital prin retro digitalizare.

Valoarea totală a proiectului este de 3.750.775,47 de lei, din care 3.657.759,96 valoarea cofinanțării UE.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Greseli de evitat in seo in 2020
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.