blog-logo

Dan Cămârzan rămâne internat într-un spital de psihiatrie

Dan Cămârzan rămâne internat într-un spital de psihiatrie

Aceasta este decizia instanței, pronunțată marți, în ceea ce îl privește pe fostul om de afaceri brașovean, Dan Câmârzan care și-a ucis bunica, prin sugrumare, la începutul lunii mai.

După ce la începutul lunii august, expertiza psihiatrică a arătat că în momentul comiterii crimei, dan Cămârzan nu se afla în deplinătatea facultăților mintale, procurorii au cerut internarea forțată a acestuia într-o clinică psihiatrică.

Instanța a admis solicitarea procurorilor și a dispus internarea medicală provizorie a inculpatului într-o unitate medicală psihiatrică.

Astfel, la începutul lunii septembrie, fostul milionar brașovean a scăpat de arest și a fost internat într-o clinică de psihiatrie, iar pentru că e considerat un pericol, instanța a hotărât marți, în şedinţa camerei de consiliu a Tribunalului Brașov ca Dan Cămârzan să rămână internat într-un spital de psihiatrie.

„În baza art. 248 al. 14 Cod procedură penală raportat la art. 246 al. 13 Cod procedură penală confirmă măsura de siguranţă prevăzută de art. 110 Cod penal dispusă în mod provizoriu prin încheierea nr. 88/UP/10.08.2019 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov în dosarul penal nr. 2959/62/2019 faţă Cămârzan Dan Cristian şi dispune ca acesta să rămână internat medical până la însănătoşire sau obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol”, se precizează în decizia instanței.

Măsura nu este definitivă. Ea poate fi contestată în 3 zile de la pronunţare.

Alte articole:   Accident pe DN1, la ieșirea din Vlădeni spre Perșani

Omul de afaceri este acuzat că și-a ucis bunica, în vârstă de 93 de ani, pe 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan. A doua zi a fost arestat preventiv, iar ulterior, cercetat pentru comiterea infracţiunii de ”omor” în forma violenţei în familie.

Dan Cămârzan a scăpat de arest și a fost internat într- o clinică de psihiatrie

Dan Cămârzan, judecat pentru omor, scapă de închisoare

Dan Cămârzan, internat din nou într-un spital de psihiatrie

Dan Cămârzan mai rămâne o lună în arest

Fostul om de afaceri Dan Cămârzan a fost reținut

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate