blog-logo

PSD Brașov: „Românii vor prosperitate, nu austeritate”

PSD Brașov: „Românii vor prosperitate, nu austeritate”

Klaus Iohannis l-a propus pe Ludovic Orban pentru funcția de prim-ministru al României. Ca urmare a deciziei președintelui, din ce în ce mai multe îngrijorări încep să apară în spațiul public, cu privire la măsurile de austeritate susținute de Ludovic Orban și apropiații săi.

PSD Brașov lansează un avertisment către premierul desemnat, pe care îl înștiințează că românii așteaptă măsuri care să le aducă prosperitate, nu austeritate:

„PSD Brașov își exprimă îngrijorarea cu privire la desele declarații ale premierului desemnat Ludovic Orban, potrivit cărora noul guvern PNL va implementa măsuri de austeritate precum disponibilizarea bugetarilor, tăierea sporurilor și a indemnizației de hrană sau renunțarea la programele guvernamentale pentru sprijinirea antreprenorilor români. Îl avertizăm pe Ludovic Orban că românii așteaptă ca Guvernul să aducă prosperitate, nu austeritate,” anunță PSD Brașov printr-un comunicat de presă.

Organizația social-democrată condusă de Marius Dunca își manifestă îngrijorarea cu privire la ciclicitatea istoriei, susținând că, după mai mulți ani în care PSD s-a aflat la putere și a generat creșteri economice record pentru România, revenirea PNL la guvernare va însemna repetarea dezastruoasei guvernări din timpul lui Emil Boc.

„Istoria este ciclică și, după ani la rând în care PSD a generat creșteri economice record pentru România, se pare că guvernarea dezastruoasă a lui Emil Boc se va reîncarna într-o nouă guvernare dezastruoasă, condusă de această dată de Ludovic Orban”, adaugă PSD Brașov.

Organizația locală a social-democraților atrage însă atenția că PSD nu va permite ca liberalii să reproducă dezastrul din timpul guvernului Boc, ci va lupta necontenit pentru a arăta românilor impostura de care liberalii dau dovadă.

„Ludovic Orban amenință că va da afară bugetari, Florin Cîțu amenință că va tăia sporurile românilor și că le va impozita suplimentar câștigurile. Dăm însă o veste proastă acestor ambasadori ai austerității: Românilor li s-a demonstrat în ultimii trei ani că țara noastră poate prospera și nu vor mai accepta tăieri și disponibilizări, venite ca răspuns la mesaje alarmante și totodată mincinoase. PSD se va lupta necontenit pentru a demonstra impostura liberalilor și pentru a proteja beneficiile pe care românii le-au câștigat pe merit în ultimii ani!”, se arată într-un comunicat al PSD Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Despre noi, femeile, în pandemie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate