blog-logo

Lansări de cinci stele la ediția aniversară a Bookfest Brașov

Lansări de cinci stele la ediția aniversară a Bookfest Brașov

Peste 30.000 de cărți, lansări cu cei mai cunoscuți autori ai momentului, dar și avanpremiere literare, vor fi în cele patru zile de sărbătoare a cărții la Bookfest Brașov.

Au rămas doar zece zile până la ediția aniversară, a cincea, a Salonului de Carte Bookfest Brașov, care va avea loc la Aula Universității Transilvania, între 24 și 27 octombrie 2019.

Timp de patru zile, brașovenii au intrarea liberă la Bookfest, pentru întâlnirea cu circa 30.000 de cărți, care vor avea reduceri spectaculoase, dar și cu unii dintre cei mai renumiți autori ai momentului, unii veniți în premieră la Bookfest Brașov.

Mircea Cărtărescu, Evgheni Vodolazkin, Ioana Nicolaie, Radu Paraschivescu, Denisa Comănescu, Ioana Pârvulescu, Cristian Fulaș, Maria Manolescu, Alina Pavelescu, Cătălin Pavel, Andrei Dósa, Mariana Gorczyka, Adrian Lăcătuș, Georgeta Moarcăș, Petronela Rotar, Anca Zaharia și Mihail Vakulovski sunt doar câteva dintre personalitățile care vor fi prezente la lansările și sesiunile de autografe de la Bookfest Brașov.

Alte articole:   Brașovul, unul dintre cele mai poluate orașe din Europa

Alături de aceștia, cărțile prezente la Salonul de Carte Bookfest Brașov acoperă toată gama de interes a publicului, de la beletristică și până la eseistică și carte de psihologie și dezvoltare personală, cu un accent deosebit pe literatura pentru copii, aflată într-o creștere accentuată în ultimii ani.

Intrarea va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia. Bookfest Brașov va putea fi vizitat zilnic între orele 10:00 și 20:00.

Salonul de Carte Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România și librăria „La noi acasă”, sub egida Federației Editorilor din România.

Newsbv.ro este partener media.

Alte articole:   Echipa Arggo Consulting din Brașov creează aplicații flexibile de business pe propria platformă Arggo BPM

Programul complet al evenimentelor din cadrul Salonului de Carte Bookfest Brașov va putea fi consultat în curând pe www.bookfest.ro.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.