Fanfară din Saxonia, concert la biserica fortificată din Vulcan

Fanfară din Saxonia, concert la biserica fortificată din Vulcan

Sunteți invitați la un concert de fanfara susținut de către un ansamblu de suflători din landul Saxonia, Germania, în data de 19 octombrie 2019. Evenimentul începe la ora 18.00 și va avea loc în incinta bisericii fortificate din Vulcan.

„Fanfara din Leuben-Planitz-Ziegenhain – landul Saxonia, dorește «să atingă inimi» și să aducă bucurie. Acest ansamblu de suflatori cânta de regulă în cadrul slujbelor religioase, la festivități, în azile de bătrâni și la zile de naștere. Cu trompete, tromboane și tubă, ei interpretează corale spirituale, cântece populare ți piese moderne”, precizează organizatorii evenimentului.

Ansamblul se întrunește o dată pe săptămâna pentru a-și repetiții și pentru pregătirea repertoriului. Pentru o prima oara ei vor face un turneu prin Transilvania și vor fi oaspeți în diferite comunități, unde ei își doresc sa aducă bucurie oamenilor și să-i invite să li se alăture în timpul concertului.

Intrarea este libera.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Prelungirea stării de alertă este ”aproape iminentă”. Tătaru susține că e posibilă carantinarea unor localități
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.