Carrefour, în insolvență?!

Carrefour, în insolvență?!

Carrefour România SA Bucureşti (compania care deţine/administrează și la Brașov hipermarketurile şi supermarketurile cu acelaşi nume (nu şi market-urile preluate de la BILLA, acelea sunt pe altă societate), a încheiat anul trecut cu cele mai bune rezultate din istoria societăţii.

Vorbim despre un profit net de 261,7 milioane lei, cifră de afaceri de 7,3 MILIARDE LEI şi capitaluri proprii de 1,29 MILIARDE LEI, performanţe obţinute cu 9.997 angajaţi (număr mediu record). Totuşi, trebuie remarcat faptul că şi datoriile au ajuns la un maxim istoric, de 2,05 MILIARDE LEI.

Ieri, 15 octombrie 2019, CARREFOUR ROMÂNIA SA a avut parte de o mare surprizăi s-a cerut insolvenţa, partenerul de afaceri care a iniţiat un astfel de demers juridic fiind firma italiană LAGUNA SNC DI FACCIO MARCELLINO E SGUBIN CARLA, reprezentată de avoat Cermian Floarea (din Oradea).

Alte articole:   Cătălina Dinu, candidat PMP la Consiliul Local Braşov: „Municipalitatea trebuie să ia în calcul extinderea situațiilor de acordare a ajutorului social de urgenţă şi către alte categorii vulnerabile”

Solicitarea presupusului creditor italian de aplicare a Legii 85/2014 împotriva CARREFOUR ROMÂNIA SA a dus la constituirea Dosarului nr. 30896/3/2019, pentru care Tribunalul Bucureşti încă nu a programat primul termen de judecată, precizează supervizor.ro.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate